реклама

реклама

Фото з особистого архіву

Фото з особистого архіву

18-річна студентка Могилянки із Черкас Дар'я Степаненко, яка 22 вересня букетом дала ляпаса міністру освіти і науки Дмитрові Табачнику, виходить заміж за 23-річного художника Георгія Ярощука й бере академвідпустку. Про це повідомляє "Газета по-українськи".

Дар'я Степаненко з Георгієм Ярощуком познайомилися торік у квітні. Побратися вирішили кілька тижнів тому. Винайматимуть житло у столиці.

— Із Георгієм зустрічалися трохи менше року. Побратися вирішили кілька тижнів тому. Мабуть, вплинув новорічний настрій: хочеться нового життя, — розповідає Дар'я. — Батькам іще не казала. Та думаю, вони не будуть проти. З  датою весілля не визначилися. Не вагітна, академвідпустку беру за станом здоров'я — через проблеми з нирками. На навчання повернуся у вересні. Залишаюся в Києві. Хочу працювати журналістом, відпочивати й читати книжки. Після того як ударила міністра букетом, з'явилося багато знайомих. У соцмережах додалися близько 300 людей. Але нещодавно почистила список. Стала впевненіша, довела собі, що маю волю й силу. За рік потовстішала на п'ять кілограмів. Та цим не переймаюся, я собі подобаюся.

— Недавно з нею зустрічалася, — говорить черкаська подруга 21-річна Юлія Кнюпа. — Вона стала красивішою, елегантнішою — дуже гарною. "Букет" — то у ній був дух революцій. Зараз заспокоїлася, вийшла з Братства (об'єднання "Братство святого Луки", яке пов'язують із політичною партією "Братство" Дмитра Корчинського. — "ГПУ"). Ця ситуація змусила її ще раз подумати про навчання. Даша, як і багато студентів, зрозуміла: академічна освіта не завжди дає підґрунтя для роботи. Змінила погляди на свою професію історика, хоче працювати журналістом.

— Ми з Дашею познайомилися в офісі Братства на бульварі Шевченка, 48. Я приїхав з Одеси, — розказує Георгій Ярощук. — У Братстві з 15 років. Це громадсько-політична діяльність, якою можна підзаробити. Брав участь у близько 50 акціях. Кожний шостий раз були проблеми з правоохоронцями. 2005-го хотіли організувати акцію до першої річниці помаранчевої революції. Ми ще й не почали, як приїхав "Беркут". Мене посадили на п'ять діб у розподільник. Незаконно, бо я був неповнолітній, мав 16 років. За мене заступилася Гельсінська правозахисна група, майор Печерського райвідділу за мною приїхав.

В Одесі Георгій працював у фірмі з виготовлення пам'ятників.

— Півроку живу в Києві, працюю художником і скульптором на замовлення. Для мене це заробіток, я слави не прагну. Підробляю тим, що пишу статті на мистецьку тематику. Живу в друга: він винаймає квартиру, а я в нього — кімнату. Після весілля треба буде шукати окреме житло. Дітей народжувати не збираємося найближчі п'ять років. А там, можливо, я стану багатим скульптором, — сміється.

Мати Георгія економіст, батько — військовий.

— Після "букета" Даша подорослішала. Зник страх перед відомими людьми, — продовжує Ярощук. — В університеті спочатку захоплювалися її вчинком, доки ректор не почав вести кампанію проти неї. Сергій Квіт проводив бесіди. Звичайно, це не були комсомольські збори, але на парі хвилин п'ять міг роз'яснювати, якої політичної орієнтації треба дотримуватися. Ми хотіли провести страйк, але не знайшли підтримки з боку студентів. Та років за два ці люди пишатимуться, що знали Дашу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #19 Юра 12.03.2012 12:27
Знайшли про кого писати, теж мені героїня ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 Трололо 23.02.2012 16:49
Цитую Критик:
Це дійсно, Велика Українка! Я в захоплені, від твого ДАШО вчинку. Героїня нашого часу.Так тримати!

Яка вона велика українка? Що вона зробила щоб називатись великою? Нічого. З таких виростають потім торгаші які є паразитуючим класом суспільства. Вчилася б краще чим дурньою страждати. По ній і видно що наука їй на другомі плані, раз академку бере. То як же вона може вболівати за українську освіту не навчаючись у ВУЗі? Поступала у вуз щоб одружитись, так як робить половина "Великих українок". Годі прирівнювати таких людей до величного слова - Велика українка. Звичайна баба, яка хотіла себе показати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #17 Трололо 23.02.2012 13:08
Звичайна вискочка, яка хоче себе показати. Таких як вона багато. Як вже надоїли такі люди. Дитячий максималізм. Дитина в розових окулярах, що тут скажеш...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 Ізя Шльомович Пузатіньчук 03.02.2012 11:23
........Табачник потребує стеріалізації, як оті пси, що кусають громадян.Німці!Ви вже в Україні!. ................................зробіть ...............Табачнику стеріалізацію, а то він за**рить усю Землю .........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 Іра 30.01.2012 16:26
"Це громадссько-політична діяльність, якою можна підзаробити"... Ну що тут додати до слів нареченого? І так все ясно: вони "протестують" за гроші та ще й слави прагнуть за свій цинізм та дурне виховання. Сумно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #14 Микола 26.01.2012 15:05
Цитую ЛЕВ:
По прошествии небольшого времени она решила заняться , тем ,чем и положено заниматься в этом возрасте -любовью, тем более,что ее формы как нельзя лучше для этого приспособлены.


Відчувається банальний стиль нинішнього президента - місце жінки на кухні або у ліжку. Ну тоді місце ЛЕВа в армії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #13 ЛЕВ 23.01.2012 12:15
Попав под влияние националистичес кой организации Дарья Степаненко дала вовлечь себя в "аферу" с букетом. Фактически она не сооброжала,что делала,находясь под зомбированным влиянием националистов,е ще не имея устоявшихся взглядов на происходящие события. По прошествии небольшого времени она решила заняться , тем ,чем и положено заниматься в этом возрасте -любовью, тем более,что ее формы как нельзя лучше для этого приспособлены. И правильно сделала! Ну их на хрен этих националистов! Пройдет еще немного времени и она сама будет вспоминать инцидент с цветами как недоразумение.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Vasya 17.01.2012 23:41
Luchshe by montirovkoy etomu ........ Tabachiku by s'ezdila !!!!!!!!!! Ya by ee tochno pomnil vsegda :roll: !!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Гость 17.01.2012 23:30
Лучше бы по фаберже врезала, тогда б у нее был 301 друг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #10 Олесь 16.01.2012 20:43
***** фарбована!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100