реклама

реклама

«Прочерк» пропонує підсумки робочого тижня. І окремої уваги заслуговує Всеукраїнська новина з черкаським персонажем – «намет Олійника». Саме так коротко охрестили у ЗМІ намет, який встановлений під парламентом нібито за кошти екс-мера Черкас, екс-нардепа регіонала Володимира Олійника. Принаймні про це в ЗМІ говорив сам Олійник. Однак журналістам так і не вдалося знайти на нинішньому протесту в столиці тих, хто б стояв там за гроші Олійника. Тим часом міністр МВС Арсен Аваков повірив словам Олійника та жорстко засудив організаторів акції протесту під Радою. А от керівник ГО «Автомайдан-Черкаси» Сергій Яковенко назвав Олійника «брехливим кремлівським папугою».

1508754356-7485

oliynik До слова, у процесі пошуку «намету Олійника» журналісти навіть спілкувалися з Михайлом Мушієком, депутатом облради від «Батьківщини», якого у ЗМІ в 2007 році називали "зброєносцем" Олійника, проте Мушієк запевнив, що з регіоналом-втікачем не спілкується.

Відзначився на всю Україну і діючий нардеп, екс-регіонал Антон Яценко. Він так вправно кнопко давив, що видання «Українська правда» назвало його «майстром-піаністом».

«Звісно, щоб досягти таких вершин, необхідно багато тренуватися і мати дуже та гнучке тіло», – зазначили у виданні.

Інший нардеп, і знову екс-регіонал, невчасно задекларував кошти. Так національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду черговий протокол на нардепа від 196 округу (Черкаська область), члена групи "Відродження" екс-регіонала Геннадія Бобова за не внесення ним у декларацію 2,1 мільйона гривень дивідендів.

Та є і здобутки. Так, екс-нардеп з Черкас привіз медаль з Греції

202x202-images-news-092017-19e25a3cdbfd52039d45907ea0e20f4d Цього тижня також мало місце і кадрове призначення. Зокрема, у Черкаській міській раді офіційно представили нового директора департаменту соціальної політики міськради. Згідно з розпорядженням міського голови Анатолія Бондаренка, ним став Олег Гудзенко.

263x175-images-news-092017-7464ce27ea0a2bc699bf35caa265f7e4 Важлива новина для жителів міста Черкаси, а особливо автомобілістів. Як повідомлялося на початку цього тижня в мерії, до кінця 2017 року міська рада планує завершити укладання асфальту на третій черзі бульвару Шевченка (від вул. Припортової до вул. Різдвяної). Ще одне «покращення» на дорозі: так званого «лежачого поліцейського» встановлять на вулиці Нечуя Левицького.

Ще одна тема, що пов’язана з ремонтом – це міст через Дніпро. Як запевнив голова ОДА Юрій Ткаченко, проїжджа частину мосту через Дніпро буде готова до кінця листопада. І ще тема, яка стосується мосту через Дніпро: там планують реалізувати новий проект – оглядовий майданчик. Про це повідомляв заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

640x305-images-news-092017-.thumbs-97e912dfdba3965bccc1b407ce8122f2_930_0_0

image.phpТема, що цікавить зараз багатьох жителів області – тепло в домівках. Буквально сьогодні тепло мало з’явитися в Умані, куди особисто їздив вирішувати це питання заступник голови ОДА Сергій Овчаренко. Не всі будинки мають тепло в Черкасах, але у «Черкаситеплокомуненерго» запевнили, що містяни платитимуть тільки за спожите тепло. А от депутат міськради Володимир Гриценко просить черкащан «потерпіти». Найгірша ситуація в Смілі. Місцеві жителі хвилюються, чи вирішиться питання з опаленням в місті взагалі. Ось що каже голова ОДА Юрій Ткаченко: «В.о. міського голови Сміли запевнив мене, що питання з теплопостачанням буде вирішено в найближчі дні».

До слова, віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко вказав на кримінальну відповідальність за несвоєчасне підключення до тепла

Днями в Черкасах також пройшов регіональний форум «Залучення ресурсів для розвитку територіальних громад», де громади навчалися залучати ресурси

DSC_0531

Важливим цього тижня було судове засідання по Соснівці. Вірніше, воно повинно було відбутись, але через велику кількість активістів, які прийшли на засідання його таки перенесли. Причина: суддя не змогла працювати при такій кількості людей у досить маленькому приміщенні.

22834703_613946125458323_574986654_n

Повідомлено про підозру жінці-водію, яка спричинила смертельне ДТП. Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 12 липня 2017 року на вул. Гоголя в м. Черкаси, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 (трьох) до 8 (восьми) років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 (трьох) років. Нагадаємо, 12 липня у Черкасах на перехресті вулиць Гоголя та Митницька сталася ДТП. Водійка автомобіля «Сузукі» збила насмерть літню жінку, розбила п’ять автомобілів і травмувала трьох людей. Керувала автомобілем Валентина Артюх.

423dcb71104c1427e09225594ea734c1

Цього тижня також з’ясувалося, де і коли у цьому році встановлять новорічну ялинку в Черкасах?

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 Франц 28.10.2017 12:18
До кого б звернутись, щоб прибрали купи знятого асфальтного покриття , які залишились на зеленій зоні вздовж вулиці Гоголя після асфальтування вулиці в вересні 2017року? Випріває ж трава пд купами...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 степан 27.10.2017 19:28
Олень в своём репертуаре.Нелллльзя а ручки то тянутся.И страштновато а ведь руки помнют на подкорковом уровне,помнят рученьки как деньежки слюнявили кучами хабарики туда сюда по карманам не успевали распихивать.Списал десятку зелени на революцию как у Ильфа и Петрова почти по книжке а ведь с ФСБшиками такие финты могут и не прокатить там в первопрестольно й не побалуешь как на " ридной неньке" там быстро за Можай отправят телят пасти или ещё чего похлеще.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100