реклама

реклама

Сьогодні в Соснівському суді Черкас тривав розгляд справи щодо скандальної забудови у Соснівці. Як відомо, депутати міськради скасували містобудівні умови для  забудовника.

Позивач – підприємство «Міськбуд плюс», звернувся до відповідача – Черкаської міськради, з метою повернення містобудівних умов.

Представник фірми-забудовника у суді наголошує, що ця справа не несе суспільну небезпеку, адже на даному етапі мова про будівництво не йде. Лише після розроблення проекту, отримання технічних умов та обтяжень будівництво може бути розпочато.

Також позивач звернувся до суду з клопотанням викликати свідка – директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міськради, яким на момент надання відповіді з приводу містобудівних умов був нещодавно затриманий за хабар Артур Савін. З огляду на це, позивач розглядає можливість запрошення особи, яка нині виконує повноваження Савіна.

Натомість, представниця міськради у суді рішення депутатів незаконним не вважає. Детальніше про позиції сторін стане відомо під час судових дебатів, які відбудуться 21 грудня.

Відзначимо, сьогодні на засіданні була присутня і громадськість – активісти «Національного корпусу», депутати та мешканці міста.

Нагадаємо, попереднє засідання суду у цій справі не відбулось через те, що для розгляду було надане замале приміщення, в якому не могли поміститись усі охочі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 федор принципиальный 27.11.2017 18:56
А Мытница полным ходом застраивается,д епутаты ведь остановили стройку,бинусов а застрелили,кто следующий ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100