реклама

реклама

Секретар Черкаської міськради, депутат Ярослав Нищик каже, що вже допитаний як потерпілий в справі про підпал його ж авто.

Нагадаємо, що сам депутат пов’язує цю подію із можливим рішенням про знесення самовільно встановлених біля Центрального ринку ларьків. Водночас Нищик зазначає, що не вірить в розслідування справи. Каже, досі недопитані свідки.

– Одна особа через якого передавали погрози – це мій товариш. Інша особа – сусід, що бачив молодика, який, очевидно, підпалював. Ці особи не допитані. Не вірю, що знайдуть винного. Швидше ми знайдемо?

– Хто це ми?

– Активісти і партійці-«свободівці»…

До речі, так само не вірять в результативність роботи поліції депутати від «ВО «Черкащани» Павло Карась та Іван Сухарьков. Івану Сухарькову вже не раз підпалювали авто, а от у Павла Карася торік просто вдома викрали авто і гроші, самого ж депутата побили.

– Навіть на допит як потерпілого не зразу викликали. Згодом я вже через півроку на сесії виступав і повертався до цього питання. І що? Нікому це не потрібно. Громадяни сам на сам з проблемами, – каже Іван Сухарьков.

Речник ГУ НП в Черкаській області Дмитро Грищенко зазначає у коментарі «Прочерку», що поліція працює і частина злочинів розкривається, а це і крадіжки, і вбивства, і справи, пов’язані з наркотиками чи підпалами.

Що ж до конкретних справ, то слідчі дії проводиться, провадження щодо підпалу відкрито. Поряд з тим у поліції зазначають, що зменшити кількість вуличних злочинів допомогла б реалізація програми «Безпечне місто», коли в місті встановлюють відеокамери належної якості, які фіксують порушення.

реклама

Коментарі  

 
+9 #3 алина 16.09.2019 22:39
якщо в справі публічних осіб така бездіяльність, важко уявити, як проходять розслідування звичайних людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Черкасчанин 16.09.2019 22:09
Цитую иван:
а я не верю депутатам

Аналогично
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 иван 16.09.2019 17:13
а я не верю депутатам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100