реклама

реклама

А Ви знаєте, що у Черкасах працює кризовий центр для жінок, які постраждали від домашнього насильства? Для пересічного громадянина, мабуть, це буде новина!

Безымянный-8-300x207

Нагадаємо, що з початку цього року в Україні набули чинності зміни до Кримінального кодексу, що визнають системне насильство в сім'ї злочином. Жінки, що стали жертвами насильства та опинились у складних життєвих обставинах, у таких Центрах можуть отримати безкоштовне проживання протягом 6 місяців, безкоштовне харчування, гуманітарну допомогу, кваліфіковану допомогу психолога та юриста, тимчасову реєстрацію, допомогу в отриманні соціальних виплат.

Донедавна працівники пробації м. Черкас не відвідували такий заклад, але все колись буває в перший раз!

Для чого вони завітали до Центру? Щоб підготувати грунтовну та об’єктивну досудову доповідь.

З метою отримання об’єктивної інформації про обвинувачену працівники Соснівського районного відділу філії Центру пробації в Черкаській області 12 листопада відвідали кризовий центр для жінок, що постраждали від домашнього насильства «Мережка», і яким опікується благодійна організація «100% Життя Черкаси».

Під час візиту фахівці пробації Ольга Корнієнко (Olga Kornienko) та Яна Коваленко мали довгу розмову із обвинуваченою жінкою, під час якої вона розповідала про свої складні життєві обставини та причини скоєння правопорушення. Так трапилося, що вона опинилася із своїм маленьким сином на вулиці, без засобів існування.

Сподіваємося, що підготовлена ґрунтовна досудова доповідь допоможе суду прийняти об’єктивне рішення щодо цієї жінки.

Соснівський РВ
філії Центру пробації
в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100