реклама

реклама

На сьогоднішній ранок на сайті Національної служби здоров’я України по місту Черкасах немає заявки про державне фінансування від приватної клініки «Фрезеніус».

IMG_20190905_190633

Про це у фейсбуці повідомив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник.

Нагадаємо, «Фрезеніус» надає життєво необхідну послугу з гемодіалізу для хворих із хронічною нирковою недостатністю.

«Якщо клініка не вступить у взаємовідносини із НСЗУ, це може стати проблемою для жителів Черкас, які там лікуються, і "діркою" у міському бюджеті у 13 млн. Тривожно...» – написав Олег Михайлович.

Він також повідомив, що залишилося 3 дні до завершення прийому заявок від медичних закладів у НСЗУ. «У місті Черкаси зафрахтували свою співпрацю 23 заклади на 25 груп послуг із наданими 96 пропозиціями», – зазначив Олег Стадник. Зокрема, надійшли заявки від Першої, Другої і Третьої міських лікарень, від пологового будинку, міської дитячої лікарні, РОП «Астра», консультативної дитячої поліклініки, інфекційної лікарні, дорослої та дитячої стоматологічних поліклінік.

«Отже, всі 10 міських закладів заявки подали. Є лідери, є аутсайдери. Справедливості ради, про проблемні позиції стоматології в департаменті ми говорили одразу після появи пакетів меддопомоги по фінансових гарантіях. Наступний крок – аналіз підписаних угод. Але це вже у березні, хоча рік і високосний», – додав Олег Стадник.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 О 25.02.2020 20:48
Откат.только откат. Иначе бы вы закрылись
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Фрезениус 25.02.2020 16:14
Какое отношение имеет Стадник к нашему учреждению? Ми получаем фынансирование из обласного бюджета. Пусть лучше городом занимается :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100