«Тільки сьогодні тричі поспілкувався з Галиною Капітон, яка збирає гроші на кредит біля ОДА», - повідомив сьогодні у «Фейсбуці» заступник голови Черкаської ОДА Роман Карманнік.

FB_IMG_1588881219016

Нагадаємо, черкащанка Галина Капитон оголосила під Черкаською ОДА 5 травня одиночний пікет. Її лист з усіма обґрунтованими вимогами ТУТ.

«По кредиту. Важко сказати, яким чином відбувалася комунікація до цього майже два місяці з банком... Але ми спілкувалися з відділенням півтора дні і абсолютно адекватно, ввічливо банк відреагував на цю ситуацію. Її запросили в місцеве відділення для укладання додаткової угоди на умовах, які задовільняють обидві сторони. Це пані Галина сьогодні повідомила при спілкуванні з представниками ЗМІ», – зазначив Роман Карманнік.

«Далі складніше. В ході спілкування пані Галина повідомила, що вона не може вести бізнес, бо підприємництво заборонили. Не заборонили, тут ми розібрались. Спитав: чому не користується інтернет-продажами. Каже не законно. Розібралися - законно. Питання в КВЕДах. Запронували онлайн внести зміни і додати все необхідне. Пані Галина відмовилася.

В ході розмови з’ясувалося, що у пані Галини до карантину було 4 найманих працівника, яких було звільнено, з її слів. Але їх звільнили ще до карантину. Запропонували звернутися до центру зайнятості і оформити допомогу для найманих працівників по частковому безробіттю. За останньою інформацію вже майже по 700 найманих працівниках прийняте позитивне рішення. Пані Галина не виявила бажання.

Спитав, чи потрібна їй допомога, щоб оформити довідку про форс-мажорні обставини в ТПП. Запропонували безкоштовну юридичну консультацію. Юридичною консультацією користуватися бажання не має. За довідкою про форс-мажор не зверталася і не планує.

В підсумку. З кредитом наче все вирішується добре.

Від державної допомоги по безробіттю для найманих працівників, юридичної консультації і просто допомоги людської, не чиновницької,  із  КВЕДами пані Галина відмовляється та планує і далі проводити час біля ОДА.

Очікує відповіді від Президента. Хоча по суті на руках має гарні умови від банку», - пише в «Фейсбуці» Роман Карманнік та обіцяє запросити пікетувальницю на онлайн-курси

«Складна ситуація. Але дуже хочеться допомогти… Зберігаємо спокій і шукаємо, як ще допомогти пані Галині…» – зазначає Карманнік.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 І що - повірити? 08.05.2020 11:56
Недешева куртка, навіть маска виготовлена на спецзамовлення з персональним принтом для понту і "голодування", під час якої вона з 20:00 до 8:00 щезає з-під телекамер і робить, що хоче?!!
Скажіть, а навіщо це взагалі називати "голодуванням"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 стабилизец 08.05.2020 11:24
стопудово нет и не было у нее ни одного оформленного продавца. штраф за нарушение чужих трудовых прав мгновенно бы отбил охоту махать шашкой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Моня 08.05.2020 11:14
Кредит це зовнішня заставка. Ця пані, що з села з Тальнівського району? З міста Черкаси, і треба звертатися за допомогою до місцевої влади Черкас. Тим паче вони всеношно допомагають бізнесу.
А простіше, пані проплачена для посилення напруги навколо обласної влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 vv 08.05.2020 09:11
Ахаха, закрила шаражку ще до карантину, а віддавати кредит не хочеться. Придумаю я історію що винний карантин, нехай інші лохи із своїх податків покриють мені кредит!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Олег 08.05.2020 07:09
И это нормально что эй с кредитом помогают? Когда брала ее думала как отдавать жировала а теперь опять будет дировать у нее квартира с дорогущим ремонтом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100