Серед офіційних кандидатів від Партії регіонів по округам Черкащини можна виокремити лише двох, які дійсно мають шанси на перемогу. Це Геннадій Бобов (ВО №196 з центром у Корсунь-Шевченківському) і Антон Яценко (ВО №200 з центром в Умані). Про це учора на прес-конференції повідомив заступник голови Черкаської обласної організації КВУ Юрій Сас.

– Нам бракує достовірних даних соціологічних опитувань, але оціночно можна сказати, що кандидат від об’єднаної опозиції Олександр Сінгаєвський не складе конкуренції Геннадію Бобову. Щодо Антона Яценка, то він пізно стартував, та ще й на початку його виборчої кампанії мав місце негативний інцидент, що змусив кандидата коригувати побудову власного іміджу. Проте Яценко має потужні адміністративні і фінансові ресурси, – сказав експерт.

Не така однозначна ситуація в інших округах Черкащини.

– Офіційно висунутий партією кандидат Ігор Савченко в 198-у окрузі не демонструє виборчу кампанію взагалі. Віктор Гвоздь по 199-му округу лише демонструє, що Партія регіонів висунула свого кандидата. Щодо 195-го округу, то днями офіційний кандидат від ПР по цьому округу Олексій Головко спростував чутки, нібито він збирається зніматися з перегонів. Головко залишається кандидатом, але робити висновки по округу зарано. Хоробрим кроком Партії регіонів було висунути по 194-му округу головного онколога області Віктора Парамонова. Бо є такий нюанс: онкологія не є маркетингово привабливою темою, бо вона не викликає позитивних емоцій. Та Віктор Парамонов і не веде серйозну кампанію. Щодо округу №197, то там офіційно висунутий «регіоналами» Віктор Корж проводить цікаву кампанію, проте його суперник Губський все-таки почав працювати завчасно.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Олекса 28.09.2012 11:41
Цитую Гонта:
З цого слів, спочатку пішов до Кучер (не знаю вона чи він) каже я цим не займаюсь, відмовив, Пішов до Дикуна (вроді молочний магнат), кажуть дров не возимо, запропнували бутилку молока. Ну я взяв і це. Пішов до Полякова, кажу дайте дров, почав розказувати до кого потрібно підти, написати заяву, а потім... І так обходи всіх, і Хмельницького, Костенка. І вже на сотанок думаю зайду в Партію регіонів. Короче, написав заяву на Яценка, на другий день в обід привезли машину дров, щей порубаних. От тепер і думаю, що матері порадить. Бо вона цю історію не знає!

Хех)Та вам в письменнки треба йти,а ви тут коменти строчите.Он яку історію вигадали.Автограф можна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Гонта 27.09.2012 19:09
Зустрів на днях мужичка з Умані. Питаю, як там у вас вибори. І розповів цікаву історію. Його матері, яка живе одна, вирішив допомогти привезти дров. Будучи хитрим українцем, щоб з сого карману не платити, вирішив попросити дрова у кандидатів. З цого слів, спочатку пішов до Кучер (не знаю вона чи він) каже я цим не займаюсь, відмовив, Пішов до Дикуна (вроді молочний магнат), кажуть дров не возимо, запропнували бутилку молока. Ну я взяв і це. Пішов до Полякова, кажу дайте дров, почав розказувати до кого потрібно підти, написати заяву, а потім... І так обходи всіх, і Хмельницького, Костенка. І вже на сотанок думаю зайду в Партію регіонів. Короче, написав заяву на Яценка, на другий день в обід привезли машину дров, щей порубаних. От тепер і думаю, що матері порадить. Бо вона цю історію не знає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Читач 27.09.2012 17:21
Цитую Альонка:
Яценко веде ну дууууже активну передвиборчу кампанію.Така масова скупка голосів - це щось нове для Умані.

100%
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Альонка 27.09.2012 17:03
Яценко веде ну дууууже активну передвиборчу кампанію.Така масова скупка голосів - це щось нове для Умані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100