реклама

реклама

Суперечки та емоції, що вирували в залі засідань Черкаської міської ради 7 серпня, де проходило засідання виконкому, не поступалися тим, що супроводжують сесійні засідання. Зауважимо, що до виконкому входять міський голова, секретар міськради, заступники та інші члени виконкому на громадських засадах, які обговорюють важливі питання життєдіяльності міста і ухвалюють рішення методом голосування. Оскільки відеотрансляція засідання виконкому велась лише всередині мерії для чиновників, «Прочерк» ілюструє інформацію відеоматеріалами.


А почалося все з кондиціонеру. Це – як в автобусі: завжди є ті, кому спекотно, і ті, які бояться протягів. Першим до зали засідань зайшов керуючий справами виконавчого комітету Черкаської міськради Валерій Герасименко, який і вимкнув кондиціонер. Пізніше перший заступник в. о. мера Віктор Беззубенко, зайшовши, почав знімати піджака, натякаючи на спеку…

«О, Джеймс Бонд!» – відволікся від спеки Віктор Анатолійович, побачивши іншого заступника – Павла Карася, який зайшов до зали в чорних окулярах.

Павло Карась, який нагадав Віктору Беззубенку Джеймса Бонда

Павло Карась, який нагадав Віктору Беззубенку Джеймса Бонда

 

Поскаржившись на холод від кондиціонеру, Павло Карась запропонував колегам заслухати запланований на сьогодні звіт про виконання бюджету без обговорення. Дехто підтримав. Вони ще не знали про ту кількість запитань, що підготував головному фінансисту міста Наталії Джуган член виконкому Станіслав Овчаренко.

Прийшла Наталія Джуган і попросила Павла Карася допомогти їй замовити через інтернет квиток на потяг до Тернополя.

– Може, на ранок замовляти? Ось один білет є. Один люксовий номер!

– Це дорого…

– А в тебе є кредитка?..

Члени виконкому розсілися по місцях. На стіл в. о. мера Віктору Білоусову працівниця мерії принесла товстий стос паперів. З’явився і сам Віктор Федорович, який і розпочав засідання.

– Павле Миколайовичу! Починаємо працювати! – спробував відірвати Карася від пошуку вільного білета Віктор Білоусов.

Першим було питання, яке члени виконкому обговорювали найдовше, – це звіт про виконання міського бюджету за перше півріччя. Послухати обговорення також прийшли і депутати міськради Володимир Мамалига, Ігор Мельников та інші.

Наталія Джуган звітувала про виконання бюджету, зазначивши, що місто недовиконує прогнозні показники Міністерства фінансів. Фахівець розповіла про плату за оренду землі, за оренду комунального майна тощо.

– Бюджет є дуже навантаженим за захищеними статтями. З усього ресурсу, що мали за перше півріччя, ми більше 95% спрямували на захищені статті. Тобто в нас бюджет є касою з виплати зарплати, нарахувань, медикаментів.  Ситуація складна, але вона є такою по всій Україні, – зазначила Наталія Джуган.

Дивіться детальніше ВІДЕО зі звіту Наталії Джуган


Поки Наталія Джуган доповідала, Павло Карась активно шукав для неї на сайті «Укрзалізниці» квиток на потяг до Тернополя. Враховуючи, що ноутбук, за яким працював Карась, був підключений до проектора, за пошуковими здібностями Карася могли стежити всі небайдужі.

Беззубенко стежить за тим, як Карась шукає вільне місце в потязі для Джуган

Беззубенко стежить за тим, як Карась шукає вільне місце в потязі для Джуган

 

Вислухавши фінансиста, Віктор Білоусов повідомив про проблеми, які виникають у місті у зв’язку із затримкою Держказначейством виплати коштів. Він пообіцяв їхати для вирішення цього питання в Київ.

Павло Карась, так і не знайшовши квиток до Тернополя, сів на своє місце і одразу ж долучився до дискусії.

– Мені здається, що митрополит Софроній більше впливає на проходження грошей ніж начальник держказначейства, – пожартував Павло Карась.

До обговорення бюджетних питань долучився член виконкому, представник «Батьківщини» Станіслав Овчаренко. Він похвалився, що ознайомився з регламентом роботи виконавчого комітету.

– Щоб ви не перебивали! – пригрозив він колегам і почав закидати Наталію Джуган питаннями, при цьому, не даючи їй часу для відповіді.

Станіслав Овчаренко розкритикував владу за недопрацювання показників по бюджету.

Інші питання члени виконкому розглядали в досить швидкому темпі, поки не дійшли до будівництва тротуарів на вулицях міста.

– Дорогу треба будувати, а тоді тротуар! Так і запишіть! – доводив Павло Карась Артуру Савіну, керівнику департаменту архітектури, містобудування та інспектування, який доповідав з цього питання.

Пізніше Карась спеціально виклав свою думку на відеокамеру «Прочерку». Член виконкому Анатолій Бондаренко одразу ж вирішив виявити свою політичну культуру.

– Ага, запишіть! Одарич продиктує, а тоді він запише! – сказав Бондаренко, натякаючи на те, що редакційна політика «Прочерку», якому він докоряв за те, що сайт його не хвалить, керується відстороненим мером Черкас.

Лідер черкаської «Батьківщини» аж повеселішав від своїх же слів.

Дивіться ВІДЕО з виступу Карася і Бондаренка


Заступник в. о. мера Борис Євмина, очевидно, не дочув Бондаренка, але пропустити таку дотепність не зміг, тому, перехилившись до Бондаренка, він почав перепитувати, про що йшла мова.

Євмина уточнював, чому так радіє Бондаренко

Євмина уточнював, чому так радіє Бондаренко


До речі, обидва члени виконкому, представники «Батьківщини» Анатолій Бондаренко та Станіслав Овчаренко на сьогоднішньому засіданні вдягнені були майже в однакові білі сорочки без краваток. Можливо, таким чином вони хотіли виявити свою опозиційність, у якій багато хто сумнівається…

На цьому засідання виконкому і завершилося. Учасники дискусії почали збирати розкидані на столах папери. Не довелося цього робити лише керуючому справами Валерію Герасименку. Колишній правохоронець настільки скрупульозно склав свій стос документів, що краї можна було вимірювати під лінієчку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #40 ПРАВДО-БОЛОБОЛ 23.08.2013 22:54
КАРАС..А БЛ*аааа (дай боже не матюкатся)
какаяя п**ла его туда назначила

чибурашка
попугай
гном
и все вместе это КЛОУН
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #39 Politol 16.08.2013 12:47
Одарыча турнули, так он ща всеми силами обратно залесть хочет))))Даже сайт "Черкаский спорт"подкупил чтоб про его "Мавп"как можно чаще писали,думает этот финт ещё разок проканает.))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #38 KontoraB 15.08.2013 07:30
Толку с этих заседаний 0

P S Интересно а Карась все таки купил дя Джуган билет в Тернополь ? Если купил то заседание прошло не зря
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #37 ***** 10.08.2013 09:24
Ех,Карась,не задовольнив таку привабливу та сексуальну Джуган, а ще "косить" під Джеймс Бонда
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #36 блазень 09.08.2013 19:17
Республика ШКИД :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #35 ТРЕК 09.08.2013 15:49
СЛАВА БОГУ НЕ ОДАРА :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #34 Жесть 09.08.2013 12:38
Команда Тулуба :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #33 Лия 08.08.2013 19:18
с многим можно согласиться, но какая разница в какой тениске Карась. Нормальная тениска, хуже когда потом несет от кого то за три версты и с самого утра.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #32 незнайка 08.08.2013 17:38
Кто выполняет обязанности п Джуган до ее возвращения или невозвращения?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #31 Сельо 08.08.2013 17:15
«О, Джеймс Бонд!» – відволікся від спеки Віктор Анатолійович, побачивши іншого заступника – Павла Карася, який зайшов до зали в чорних окулярах.
----
чи перед цим засіданням чи опісля, але в цих же окулярах бачили людину яка вийшла з міськвиконкому, сіла в автомобіль рядом з водієм, спустошила декілька упаковок "макдональдсу" і знову поблукала до того ж міськвиконкому. мабуть дійсно "джеймс бонд" :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100