Кого веде у парламент «Народний фронт», чому в його лавах багато фронтовиків АТО, чиї кандидатури партія пропонує черкаським виборцям – на всі ці питання відповів журналістам під час свого візиту на Черкащину 6 жовтня член військової та політичної ради партії «Народний фронт», комендант Майдану, колишній очільник РНБО Андрій Парубій.

 

– «Народний фронт» – це нова політична сила, тому нам важливо донести до виборців інформацію про те, хто від неї йде у парламент, – наголосив пан Парубій. – Це – дуже різні люди, але їх об’єднує одне: у найважчі для України часи вони були на передовій. У нашій команді йдуть досвідчені політики, які не зламалися в боротьбі з режимом Януковича, досвідчені професіонали – такі як Арсеній Яценюк, перший номер у нашому списку. У період, коли були розвалені економіка, армія, йому довелося, очоливши Уряд, приймати найважливіші рішення. Але також із нами йде величезна плеяда нових людей – громадські діячі (такі як Тетяна Чорновол), командири добровольчих батальйонів, сотники Самооборони Майдану, добровольці.

Андрій Парубій дав відповідь тим, хто запитує, чому добровольці вирішили балотуватися до парламенту. За його словами, одна з характерних ознак і одне з головних завдань Народного фронту – провести нових людей у Верховну Раду.

 – Ми маємо провести до складу законотворців нових лідерів і Майдану, і визвольної війни на Сході. Хтось дуже хотів би, щоб вони просто воювали, гинули під Іловайськом, а керували – інші. Інші, які мають так званий досвід, які за багато років навчилися красти, перетворювати мандат у бізнес, які навчилися будувати корупційні схеми. Саме вони найбільше бояться, що молоді, нові, активні лідери прийдуть у Верховну Раду, – наголосив Андрій Парубій. – На цих виборах стоятиме важливе питання оновлення політичної еліти, а саме це й було головною вимогою Майдану.

Парубій як один із лідерів «Народного фронту» наголосив, що черкаська команда цієї політичної сили є, по суті, маленьким відображенням того складу кандидатів, який пропонує виборцям партія в цілому. Серед черкаських кандидатів – і досвідчені громадські діячі, і вояки АТО, і сотник Самооборони.

По 195-му округу (частина Соснівського району Черкас, Драбівський, Чигиринський, Чорнобаївський райони) кандидатом від «Народного фронту» є Олександр Турченяк.


– Це – депутат обласної ради, який уже має досвід, уміє працювати в представницькому органі, знає, як розв’язувати тут важливі для суспільства питання, – наголосив Андрій Парубій. – Він – представник тої складової нашої команди, яка несе у парламент позитивний досвід.

Кандидатом по 199-му округу (Ватутіне, Жашківський, Звенигородський, Маньківський райони, частина Лисянського та Тальнівського районів) є Ігор Доманський.


– Він – також відомий громадський діяч, опозиціонер режимові Януковича, – охарактеризував кандидата Парубій.

Також від Народного фронту балотуються бійці добровольчих батальйонів. Це Сергій Носачов по 197-му округу (Городищенський, Катеринопільський, Корсунь-Шевченківський, Шполянський та частково Канівський райони) і Валентин Ткалич по 198-му округу (Сміла, Смілянський, Кам’янський райони, частина Черкаського району).


– Сергій Носачов – представник молодого покоління, яке ще не так добре знають, бо в них не було часу будувати свою популярність через рекламні ролики на телебаченні. Ще недавно вони ходили у балаклавах, бо не можна було показувати обличчя, щоб не ставити під загрозу свою сім’ю та друзів. Наше завдання – навіть не агітувати за Сергія Носачова, а просто донести до виборців інформацію про нього, про його біографію, про його бойовий шлях, – наголосив Андрій Парубій.

Представив київський гість і заступника командира батальйону «Луганськ-1» Валентина Ткалича.


– Це водночас і людина із досвідом, із великим бойовим шляхом, і представник нової військової еліти нашої держави, – зазначив Парубій. – Він – представник нової армії, яка народилася на Сході, яка фактично стала основою відроджуваної української армії. Можна точно сказати, що люди, які пройшли АТО, не продадуться, що їх неможливо зламати, що вони не перетворять мандат у бізнес і не дадуть красти іншим. Вони йдуть на передову, яка не менш важлива, ніж війна на Сході – вони йдуть на війну з корупцією. За них кожний може бути впевнений: вони не побоялися смерті ані на Майдані, ані у війні.

По 194-му округу кандидатом в нардепи від Народного фронту є Андрій Габров.


– Він – сотник 11-ої сотні Самооборони Майдану, який пройшов увесь Майдан, будучи в дні найбільших випробувань у найгарячіших точках. І коли втік Янукович, і, здавалося, можна було повернутися додому до сім’ї, він очолив Центр підтримки добровольців, взявся за допомогу фронту. Він, напевно, один із тих волонтерів, які найбільше зробили для допомоги війську, налагодивши контакти не тільки в Україні, а й у Східній Європі, особливо Польщі. Він забезпечував допомогу добровольчим батальйонам не тільки одягом та продуктами, а й великою кількістю автомобілів, – наголосив Андрій Парубій.

Комендант Майдану зазначив, що ця виборча кампанія коротка, і дуже важко донести до всіх виборців інформацію про кожного із кандидатів. Водночас, на його переконання, суспільство внаслідок Революції Гідності стало іншим.

– Ми віримо, що після Майдану, обираючи того чи іншого кандидата, люди не розраховуватимуть на винагороду у 200 гривень, а голосуватимуть виходячи зі своїх переконань, із того, що найбільше потрібно в новому парламенті, – зазначив Андрій Парубій. – А нам потрібно, щоб там було якомога більше чесних, патріотичних людей. Людей, які зможуть розпочати широкомасштабний бій на фронті боротьби з корупцією. Я впевнений, що наша команда є саме такою!

*передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
0 #29 Василь 12.10.2014 23:17
Тут є позначка "політична агітація", а коментарі доступні. А про Антона Яценка, Зубика та іншу ригівську.... мацкви - заборонена. ПРочерк явно розвів Сєню Кроліка на бабло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #28 Loki 12.10.2014 22:22
)Капитан пронин - внук майора,таки да повеселил. "Текстовые логические задачи"©. Булева алгебра и таблица истинности высказываний. А как такой взгляд на мир? "Перебранка Локи"©? Апостол Пётр был рыболов, захотевший стать ловцов человеков. Petersfisch. Но ведь раньше, кто-то таки изобрёл рыболовную сеть? Кто бросил её в костёр? Глоток "мёда поэзии", где закваска-плевки? Готовность испить такое? Hybris, всегда губил ДАЖЕ "культурного героя". "Respice post te hominem te memento translation".))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #27 Віктор 11.10.2014 22:24
Авторе, ви б з розділовими знаками пообережніше, а то ваш заголовок читається так: Кандидати від Народного фронту йдуть на війну разом з корупцією
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #26 Гуд Робін 10.10.2014 12:28
Цитую Борислав:
Прочитавши всі коментарі, зрозумів, що ніхто не оголосив основного питання до даної партії - звідки такі "бабки" на рекламну кампанію???? Погляньте - всі Черкаси і райцентри області прямо таки майорять їхнньою символікою на бігбордах. Здається мені, що "державні мужі" так зарили свої рильця до державної казни, що скоро й корито прогризуть...
Ну навіщо ви пишете напівправду? Це питання абсолютно до всіх партій. А звідки гроші у комуністів, батьківщинівців , регіоналів. Якщо ви не працівник штабу, (вибачте, в будь якому разі не хочу образити вас як людину),а просто виборець, мій співгромадянин, поцікавтесь цим в штабах партій. Ставтесь до політичної реклами як до реклами. Ставтесь до коментарів, як до чужої думки, або агітації. Проаналізуйте, зробіть СВОЇ ВЛАСНІ висновки. Перш ніж купити холодильник ви ж шукаєте інформацію, аналізуєте? А вибори не холодильник. Ви СВОЮ країну в управління на 5 років віддаєте. Бажаю успіху вам, собі і всім громядянам України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #25 Борислав 09.10.2014 23:10
Прочитавши всі коментарі, що написані до мене зрозумів, що ніхто не оголосив основного питання до даної партії - звідки такі "бабки" на рекламну кампанію???? Погляньте - всі Черкаси і райцентри області прямо таки майорять їхнньою символікою на бігбордах.
Говорив зі знайомими з інших областей - та ж ситуація.
Здається мені, що "державні мужі" так зарили свої рильця до державної казни, що скоро й корито прогризуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 Христина 09.10.2014 14:59
Дурні ті, що самі ні на, що не здатні сидять біля компютерів і пишуть про те , що всі не такі. В країні війна і пустий бюджет. Добре, що хоч невеликі зарплати та пенсії платять, є світло та газ. Працюють школи і лікарні. Яценюк справляється, інший уже б привів країну до дефолту. А баранам тільки всі і все погано. Хто кращий Яценюка, а якщо прийде хтось інший ви й того обгадите.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #23 такі нет 09.10.2014 10:58
Ну так і я за то шо пора поцам подимать цену! Скажі, єслі поци побольше, платят малєнькім поцам бабкі шоби те, коториє поменше, уговарівалі нас отдать наш товар за спасібо то єто честно? У мєня сємєчкі, у тєбья деньгі і зачем нам тот которий поменьше Моня шоби он на нас двоїх заробатовал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #22 Богун 09.10.2014 09:32
Цитую Корень:
А с какого бодуна этот выдающийся военный стратег Валентин Ткалич напялил на себя арабский шарфик, неотемлемый атрибут исламских террористов. Гламурный малыш!

Просто стилісти народного фронту, "любі дурзі" Парубія перегнули з нетрадиційністю , який патрон такий і пістон! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #21   09.10.2014 06:33
Фатальна по примітивності помилка, нерви. Про це вже говорилось, кожен так зуміє, тільки наївні вірять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #20 дядя Коломойский 08.10.2014 16:59
Цитую такі нет:
Дяді Коломойскому. Беня, ну ти же знаєшь, спрос рождаєт предложеніє, поєтому не ставь тєлегу попєред лощаді. Те поци тогда платілі і імелі, а єті конкретниє фізії просто хотят поіметь і неплатить.
Оно то таки да. Но те поцы шо были раньше платили раз по 200 гривень а иметь хотели все пять лет. Не кошерный какой-то абонемент получался.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100