Сьогодні на розгляд сесії Черкаської міськради виноситиметься питання про надання обласному КП «Управління по експлуатації Будинку Рад» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по бульвару Шевченка – площа Соборна. Про це повідомила заступник міського голови Черкас Любов Майборода.

– На сесії буде вирішено питання, чи буде задоволена пропозиція обласної ради і обласної адміністрації надати їм в користування цю площу. Я особисто не маю нічого проти того, щоб земля під Будинком Рад передалася у постійне користування обласному управлінню, але що стосується Соборної площі, то це принципове питання. Ні я, ні міський голова, ні 60 депутатів, ніхто не має права позбавляти черкащан їх майна, – наголосила Любов Майборода.

Як повідомила заступник міського голови, на адресу міськради, починаючи з лютого, надійшло більше 20 звернень від обласної ради з пропозицію передати земельну ділянку, на якій знаходиться Соборна площа, КП «Управління по експлуатації Будинку Рад». «А в останні дні пішла буквально ціла навала документів», – зауважила Любов Майборода.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100