Міська влада Черкас всіляко сприятиме передачі Соборної площі і скверу за обласним Будинком рад на баланс обласної ради. Про це міський голова Черкас Сергій Одарич повідомив на прес-конференції 28 березня.

– Я вітаю бажання обласної ради утримувати і доглядати територію, на якій розміщена її будівля. Я вважаю, що за великим рахунком ненормально, що велика потужна установа займає лише ту ділянку, на якій стоїть фундамент і не відповідає за утримання тротуарів, під’їздів-від’їздів, паркувальних майданчиків, зелених насаджень тощо. Виходить так, що жителі будинків утримують свої прибудинкові території, а обласна рада за час мого перебування на посаді міського голови не займалася цим, – зауважив Сергій Одарич. – Тому я буду вітати тільки такий крок обласної ради і буду всіляко сприяти тому, щоб територія прилегла до обласної ради була передана їй. Щоб обласна рада несла відповідальність за її утримання і прибирання.

Нагадаємо, нещодавно заступник міського голови Любов Майборода повідомляла, що вона противник передачі Соборної площі перед обласним Будинком рад і скверу за ним на баланс в обласну комунальну власність. На думку Любов Майбороди, обласна влада хоче забрати собі центральну площу міста, якою є Соборна площа, і використовувати її для підготовки до парламентських виборів. Як приклад, заступник мера згадала про організований просто на площі футбольний майданчик під час нещодавніх виборів. Однак Сергій Одарич не заполітизовує питання передачі площі області.

– Що стосується підготовки до виборів, то мені важко тут побачити залежність. Умовно, заміна бруківки на площі не вплине на результати голосування, – зазначив мер. – Тож я за те, щоб передати сквер і площу області. А питання порядку проведення заходів на Соборній площі не пов'язане з землекористуванням. Будь-які організації, які хочуть провести заходи на площі, повинні спершу повідомити про це в міськвиконком. Але це не залежить від того, хто є балансоутримувачем земельної ділянки. Сьогодні земельна ділянка, де розташована Соборна площа, відведена комунальному підприємству «Дирекція парків». Але ж усі охочі проводити заходи на площі звертаються саме в міськвиконком.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Oselok 30.03.2011 13:41
Не тая пісня,не та розмова :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Залізняк 30.03.2011 12:55
Одаричу важливо продовжувати викачувати з Черкас гроші. Тулубу важливо вислужуватись перед Януковичем, зачистити опозицію та привести в парламент від Черкащини ригиональну рать. Площі, громадяни та їх права цих дуримарів не цікавлять - тут вони однакові...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 да так просто 29.03.2011 22:18
зря что-ли Радуцкий слюни пускал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Fagot 29.03.2011 21:59
Сергій Олегович відверто бреше. Після того, як на Соборній площі регионали розмістили футбольний майданчик на три місяця без ДОЗВОЛУ МІСЬКОЇ РАДИ, виборча кампанія була паралізована, а вибори сфальшовані. Замість того, щоб відстоювати права черкащан, міський голова ліг під Тулуба і тепер лягає.. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100