реклама

реклама

Сьогодні на розгляд сесії Черкаської міськради виноситиметься питання про надання обласному КП «Управління по експлуатації Будинку Рад» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по бульвару Шевченка – площа Соборна. Про це повідомила заступник міського голови Черкас Любов Майборода.

– На сесії буде вирішено питання, чи буде задоволена пропозиція обласної ради і обласної адміністрації надати їм в користування цю площу. Я особисто не маю нічого проти того, щоб земля під Будинком Рад передалася у постійне користування обласному управлінню, але що стосується Соборної площі, то це принципове питання. Ні я, ні міський голова, ні 60 депутатів, ніхто не має права позбавляти черкащан їх майна, – наголосила Любов Майборода.

Як повідомила заступник міського голови, на адресу міськради, починаючи з лютого, надійшло більше 20 звернень від обласної ради з пропозицію передати земельну ділянку, на якій знаходиться Соборна площа, КП «Управління по експлуатації Будинку Рад». «А в останні дні пішла буквально ціла навала документів», – зауважила Любов Майборода.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100