Я подружився з Михайлом Поплавським тоді, коли він оголосив про завершення своєї творчої діяльності та про прощальний концерт у Києві.

Якось катаюся по місту, і тут дружина телефонує і каже, що сьогодні останній виступ Поплавського. Я так перелякався. Думаю: «Точно! Він же оголошував!» Білетів немає. Де проходить концерт, не знаю. Телефоную дружині, кажу: «Швидко збирай мені костюм, туфлі і прилад для гоління поклади, я там в туалеті поголюся». Сідаю в машину, лечу на Київ.

І тут мені телефонує товариш. З Америки передали ковзани, але вони були на мене великі. Він домовився, щоб їх поміняли. Ну, і він мені каже телефоном: «Ти як будеш в Києві, заїдь за такою-то адресою, ковзани вже на тебе чекають». Я кажу: «Добре».

Мені треба було їхати по набережній. Я потрапляю в пробку. Вже хотів кинутися під машину, але не було сенсу, бо всі стояли. Хотів утопитися, але не міг двері відкрити, бо з усіх сторін авто притиснули! Я телефоную до друга, кажу: «Артуре, я займаюся мотокросом, навіщо мені твої ковзани?!» Словом, посварився з ним.

Вириваюся я з цієї пробки, їду в «Україну», а люди вже звідти виходять. Думаю: «Побіжу хоч, запитаю у Михайла Михайловича, чи правда, що він сцену покидає». Виходять люди, я в них питаю: «Ну, як вам Михайло Михайлович?» А вони мені: «Ну, просто бомба!». Я тоді вриваюся у зал і питаю в дівчат, які квитки продають: «Ну невже це правда, що це вже останній концерт?» А вони кажуть: «Та ні, ви що смієтеся? Він завтра в Одесу їде…» А я їм пояснюю, що Поплавський казав, що це його останній концерт. А вони мені: «А до чого тут Поплавський? Тут Жванецький виступав!..» Оце така історія.

Потім ми з товаришем Володимиром Колодочкою зателефонували до Михайла Михайловича, пояснили ситуацію, і він мені в Черкаси прислав запрошення на свій прощальний концерт. Я, щоб реабілітуватися, віддав квитки Артуру, з яким історія про ковзани була. Він тоді з дружиною поїхав.

Ось так у нас з Михайлом Поплавським склалися дружні стосунки. Він мені свої диски присилає, відеоматеріали. Я – його дуже великий прихильник. Бував на концертах і Лепса, і Кіркорова, і Пугачової, і дуже багатьох. Але на їхній концертах я так: поаплодував і сиджу собі спокійно. А коли я був на концерті Поплавського, то 40 хвилин стоячи аплодував, а після концерту ще й поліз на сцену за автографом.

Микола Мирза, депутат Черкаської міської ради

* ексклюзивний коментар «Прочерку»

реклама

Коментарі  

 
+4 #40 1 22.11.2013 20:37
Не украинской крови он.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #39 ОК 22.11.2013 09:40
що це було? новий монолог Жванецького?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #38 Дед Хронос 21.11.2013 13:54
Там 90-е так и прут. Сыну Чарлика он одно время помогал, потом перестал. Устрой его на работу, а то бедный на фабрике за тыщу гривен мучается.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #37 Нестор Іванович 21.11.2013 10:45
Зато вигляд у цього глашатая як у приказці - ліхой і слегка прид*рковатий!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #36 Майже дахнівчанка 20.11.2013 20:02
Неприємно вражена,бо "ексклюзивне" інтерв"ю п. Миколи Мирзи заслуговує на вислів:"У городі -бузина,а в Києві -дядько!". Проте,п. Миколо,не перехитріть самого себе! Ваші виборці ще пам"ятають про колишню дружбу і спільні погляди з п. Одаричем, й про те,як Ви піарились з п. Губським на суботнику у Дахнівці торік перед виборами,а тепер, наразі, незалежний( шкода,що не опозиційний) кандидат виявився Вашим давнім другом. Загалом,це прийнятна новина,але ж люди з великим бізнесом,на жаль,залежні від антинародної влади,-це розуміють навіть пересічні українці. Тому,не майте нас за дурнів,схаменіт ься та будьте самим собою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #35 Оріон 20.11.2013 17:31
Невже не зрозуміло, що це піар для Поплавського (історія висосана з пальця). Щоб Поплавський був постійно на слуху. І лізе він у Раду, напевно, лише як технічний кандидат, щоб відібрати голосів у опозиційного кандидата, а в підсумку в раду пройде наша Снєная Каралєва. Я в шоці від того, що на прочерку ще й реклама поплавка крутиться. Ото дійсно - гроші не пахнуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #34 Зарина 20.11.2013 15:25
И это говорит городской чиновник? За какие деньги можно ездить в Киев на концерты? Продал Одарыча продаст и Поплавского.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #33 авокадо 20.11.2013 11:48
лети за юним орлем в дахновку до тр*пiв невiнноубiенних
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #32 Анон 20.11.2013 11:45
Шо це?Навіщо?Куди все котиться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #31 мегафон75 20.11.2013 11:29
мафия зиз 90-х за Поплавского ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100