1363619817_16 При приїзді Президента до нього підійшло дві жіночки і сказали, що в них є проблеми з відвідуванням дітьми школи і дитсадка в районі вулиці Корольова.

Насправді за кожною школою закріплена відповідна територія, і кожен район охоплений тією чи іншою школою. Ми перевіряли, мікрорайон вулиці Корольова забезпечений школою, що знаходиться неподалік – на відстані 1 кілометр і 200 метрів. Я думаю, якщо жителі мікрорайону хочуть возити дітей у 31 школу, 17 школу, 32 школу чи Першу школу, то це не входить у компетенцію Черкаської міськради. На території в них насправді є дві школи в прекрасному стані, навіть неукомплектовані. До речі, в одній з тих шкіл вчилася наша землячка Ірина Геращенко.

Щодо садочків, так, вони не в змозі прийняти всіх дітей мікрорайону. З районом молокозаводу межує одна зі шкіл. Там капітально відремонтований спортзал, шкільні аудиторії, на відстані кварталу дитсадок, і мною дано доручення там відремонтувати квартали і дороги, щоб діти могли спокійно йти до дитсадка. У цьому контексті йдеться і про ремонт вулиці Сумгаїтської. У тому числі і вирішується питання з освітленням.

Щодо будівництва нового садочка. Розумієте, на жодну з груп не набирається дітей, бо різні вікові категорії. Всього до 40 дітей. Думаю, буде вирішене питання підвозу до дитсадка. Це буде безкоштовно. Ніяких змін до програм не треба буде вносити, бо в місті вже діє програма безкоштовного підвезення дітей.

Так само було питання і по аптеці в районі молокозаводу, але три тижні назад відкрилася одна, а вчора відкрилася друга по вулиці Чехова. Бувають такі речі. І я мій би сказати, що оперативно за вказівкою Президента відкрили аптеку. Але просто збіг. Окрім того, розглядаємо можливість розміщення аптеки ще в районі вул. Корольова в приміщенні приватного підприємства. Якщо не вдасться, то буде зроблена аптека з тимчасових споруд.

Таким чином, ми попробуємо виконати рішення президента раніше, ніж до 14 лютого.

Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас

*З виступу на пресконференції 2 серпня

Нагадаємо, що перебуваючи в Черкасах, Президент України Володимир Зеленський доручив міському голові Черкас Анатолію Бондаренку за півроку вирішити проблему з інфраструктурою в двох мікрорайонах міста. Мова йшла насамперед про дитсадки та аптеки в районі вулиці Корольова та в районі молокозаводу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #11 юра 07.08.2019 16:29
Тоха політичний труп разом з ботнарями і кухарчуками та всією іншою шушарою, що прийшла з ним. Бездарі, які вміють тільки відмазки ліпити і відкати брати... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #10 Наталья 05.08.2019 12:42
МЕРЯЛИ ОНИ !!!!ИНТЕРЕСНО ВАШИ ДЕТИ ЧЕРЕЗ ПАЛИГОН БУДУТ ХОДИТЬ В ШКОЛУ??????ВАШИ ПРОВЕРКИ К ОДНОМУ МЕСТУ!!!!!!САДИ К - ГРУППЫ НАБЕРУТЬСЯ,НА КОРОЛЕВА МНОГО ПРОЖИВАЕТ СЕМЕЙ С ДЕТКАМИ, А АПТЕКА НА ТЕРИТОРИИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЭТО КАК???ЭТО НАВЕРНОЕ ТАМ ГДЕ ПАМЯТНИКИ ДЕЛАЮТ ГОРОД ПАМЯТИ- ТАК ТАМ НЕТ ЖИЛЫХ ДОМОВ.ВЫ СТРОЙТЕ ИЛИ ДЕЛАЙТЕ НА ЧЕТНОЙ СТОРОНЕ КОРОЛЕВА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #9 колян 05.08.2019 11:56
А що,Юлю на мило? Стала Мавром?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #8 Обіцяка 04.08.2019 16:49
Короче, нічого будуватись не буде, чувак тупо херить обіцянки преЗЕденту. А як все починалось - стойка смірно, руки по швам, накази президента не обговорюю, виконаю в срок, який скажете, нє ізвольте беспокоітся, ваше високоблагороді є, прємного благодарни, что позвалі ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #7 Лаврентій 04.08.2019 13:49
Це трохи не те пальто!Але Президент вже забув про обіцянку мера .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #6 Зеленському 03.08.2019 14:01
Міський чиновник від освіти.
"Ми не будемо будувати під кожним будинком школу та дитячий садочок".
Можливо, йому треба взяти власну дитину і разом пройти пішки від Корольова до тієї школи? А потім чекати день закоханих?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Що таке - неподалік 03.08.2019 09:44
Митниця де живуть чиновники
Черкаські діти мають навчатись та розвиватись у належних умовах, у пристосованих приміщеннях, які повинні бути абсолютно безпечними та комфортними. І завдання міської влади – зробити для цього все необхідне.
У цьому переконаний міський голова Анатолій Бондаренко, який провів нараду щодо ситуації з дошкільними закладами та школами, зокрема, у мікрорайоні "Митниця". А саме – питання ремонту спортивної зали у школі №34 та відновлення дитсадка №40, який вже багато років поспіль використовуєтьс я у комерційних цілях приватними орендарями. Тоді як у цьому мікрорайоні є потреба у додаткових місцях для влаштування дітей у дитсадки

І Корольова
мікрорайон вулиці Корольова забезпечений школою, що знаходиться неподалік – на відстані 1 кілометр і 200 метрів.
Щодо садочків, так, вони не в змозі прийняти всіх дітей мікрорайону... мною дано доручення там відремонтувати квартали і дороги, щоб діти могли спокійно йти до дитсадка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #4 Была команда СТРОЙСЯ!? 02.08.2019 17:18
А фотку-то какую выбрал - как послушный пионЭр с вытянутыми по швам шаловливыми ручонками. :-x
Фу, мерзко от этого личика, присосавшегося к корыту и притащившего к нему сотню тунеядцев Ботнаря!
Тебе, **дак, что мешало до сих пор строить детсады и школы? Как будешь теперь посреди года выкручивать горбюджет, чтобы деньги на них найти - отнимешь у стариков? Или хотя бы свою дебильную табличку "Ай лав Черкассы" сделаешь (впервые) по РЕАЛЬНОЙ, а не завышенной стоимости или вообще нах ставить ее не будешь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #3 Федя 02.08.2019 16:05
Вот все и ладненько.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #2 ред 02.08.2019 15:50
Открываем гугл карту, меряем больше 2 км. до любой школы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100