Фактично з 2006 року я знайомий з Одаричем. Хоча раніш бачив його, навіть пам'ятаю по навколополітичній тусні наприкінці 80-х біла спілка письменників на Банковій. В 2006-му році був створений телеканал Антена. Після того як Одарич став вперше міським головою, я почав отримувати пропозиції продати йому телеканал. Точніш не йому, а Бродському. Навіть неодноразово зустрічався з ним в Києві.

Позбавлятися тв та газети я не хотів. Шукав партнерів. Бо той, що разом зі мною реєстрував Антену-плюс, виявився звичайним шахраєм, що кинув мене на гроші і я був змушений купувати обладнання, шукати гроші в той період, поки канал був збитковим, самотужки. Тому і шукав партнерів, що здатні профінансувати розвиток телеканалу. Бродський намалювався першим. Але навіть після першого спілкування віч-на-віч я зрозумів як за десять хвилин люди з космополітів перетворюються на антисемитів...

Перемовини я спочатку вів з Бродським безпосередньо. Бо Одарич нічого не вирішував. Сам Моня мені про це неоднозначно натякнув. Мовляв, що скажу, то й зробить. Потім дехто Орест Сохар. Людина, яка у Бродського була на підхваті в напрямку піару. Він же й керував компаніями Одарича в Черкасах, залишаючись в тіні. Потім кілька разів з пропозицією на мене виходив безпосередньо Одарич. Після чергової він ображений моєю відмовою заявив, що я в нього гроші вимагав. Ну такий собі рекетир:-):-):-). Тоді я зрозумів, що з цими людьми робити щось спільно неможливо. Це банальні шахраї. Потім, вже скоріш для забаганки я підтримував з ними контакт. Така собі гра - телеканал та газета щимить Одара та витирає ноги від великого генія Моні, а я спокійно спілкуюся з Сохаром на різні теми, в тому числі і політичні. В 2009-му році Антена стала разом зі мною та Мамалигою їм кісткою в горлянці. І тоді стався замах на життя. Про це написано чимало і чимало я розповідав про свої стосунки з Бродським, якого вважаю причетним до замаху на моє життя. Потім вибори, вкрадені у нашої команди голоси і два мандати депутатів міськради. 2010-го я захворів. Згодом лікарі розповіли мені дещо, що позбавило мрій про майбутнє. Я почав позбуватися зайвої і вже не потрібної власності. Перемовини вів все той же Сохар та Коля Мирза. Але суто концептуально. Не більш. Я відповідав на їх питання і все. А тим часом відчуваючі мою неспроможність боротися, Серьожа, лицимір та блюзнір почав наступ в судах. Їх мета була знищення будь-якою ціною Антени. Не вийшло. Після останнього зимового наїзду Одар получив обратку. Адекватну. А тут мені ще Бог допоміг позбавитися від проблем зі своїм здоров'ям та знов з новою силою взятися за визволення Черкас від цих ублюдків.

Останній раз схлиснувся з Сохаром кілька днів тому, побачивши його коментарі під постом про публікацію в топ-новинах Української Правди про О.Сисоєву. А потім ще й кілька не дуже толерантних висловів на форумі УП. Та й зрозумів, що за організацією травлі Сисоєвої стоїть команда Бродського, а саме Сохар. Хоча для тих хто не дуже в темі нагадаю, що на колишню дружину Сохара записана ТРК Вікка. Зараз Сохар веде піар-війну з Тулубом та тими, хто підтримав вигнання Одара з міста. До травня він працював керівником телеканалу Хокей, що належить зараз опальному, але все ще близькому партнеру Бродського Борі Колеснікову (хундай-міністр інфраструктури, вже екс).

А от сьогодні читаю вже фрагменти свого приватного листування з Сохаром:-) Хоча зовсім не розумію мету цього. Вочевидь, хлопчина вигріб від босів за провал піар-акції та за те, що засвітився та підставив хозяїв.

Та тут ще Моню щимити АП почало. Невже зіграла свою роль звернення Черкаської міськради до Президента з вимогою його звільнення?:-)

Що хотів Сохар? Чи я не маю права вільно розпоряжатися своєю власністтю, в тому числі інтелектуальною? Ці хлопці не вміють програвати, не вміють тримати удар, і попри все бояться стати як всі - без захмарного даху та вседозволеності, бояться відповісти за свої злочини. Бо вони і є ублюдками, про яких так голосно верещав дехто на прізвисько Моня-Пупс (відомий терпіла в середовищі київських бандитів), і яких він хотів не допустити до влади.

Отакі роздуми. Є питання - задавайте. Але тут і публічно, Бо приховувати мені нічого.

Валерій Воротник, депутат Черкаської міської ради, журналіст

* передрук з персональної сторінки у Фейсбуці

реклама

Коментарі  

 
0 #29 Уго Чавес 15.09.2013 20:16
хай уже продаёт свою антенну и валит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #28 хи-хи 11.09.2013 15:49
Цитую Лин:
Валера,спасибо, что пишешь правду,только с нашим народом нельзя откровенничать, потому что не понимают и не оценят.Скорее придерутся к каким то словам или еще к чему нибудь.Не было бы от тебя информации - многого бы и не знали.Писали эти отзывы очень далекие от политики люди.Не обращай внимания.Их Бог простит. А тебе - крепкого здоровья и спокойствия.



Это единственный позитивный комент. Но чтойто больно стиль на стиль автора публикации похож. :-) хи-хи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #27 объективно 10.09.2013 13:15
насколько я понимаю, это ответ на опус упоминаемого здесь О. Сохара в группе Комітет захисту Черкас (ФБ) https://www.facebook.com/groups/117603688437748/permalink/155923281272455/
абсолютно адекватный ответ, как по мне...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #26 Суть 10.09.2013 00:49
Цитую ЛВВ:
Спасибо Прочерку за публикацию. Очень полезная информация. Нечасто такое прочитаешь, а выводы каждый сделает сам.

:lol: :lol: Валерик, твой бред может быть интересен - тебе, Вовику-а.... ну и ш...-Васе Николенко. Все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #25 Виктор 09.09.2013 09:36
"За чотири місяці без Одарича, кількість непрацюючих ліфтів у Черкасах збільшилася вдвічі"

http://pres-centr.ck.ua/tape/37181/

Эта ссылка специально для "принципиальных". :-*
Хотя им начхать, как на пенсионеров, так и на остальных...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #24 Виктор 08.09.2013 19:30
Цитую федор принципиальный:
Ну сколько можно говорить об одаре,его уже нет,списан в мусоросвалку,бу дет ходить по судам пока ноги не сотрет ***

Культурный человек НИКОГДА не будет коверкать ФИО своего оппонента, даже если он ему крайне неприятен. Вот в этом посте "принципиального ", ну как и автора сего опуса, проявлена вся их "культура".
Делайте выводы жители города, выборы не за горами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #23 Вышинский 08.09.2013 00:59
Воротник как журналист не состоялся. Как байкер тоже. Как политик тоже. Что-то промежуточное. От стиля написанного материала воротит. Может быть ему стоит молчать ? Так будет лучше для всех. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #22 ЛВВ 07.09.2013 14:59
Спасибо Прочерку за публикацию. Очень полезная информация. Нечасто такое прочитаешь, а выводы каждый сделает сам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #21 2121 06.09.2013 23:04
Даже когда Воротник будет говорить правду, ему никто не поверит. Уж очень долго брехал. Даже неприязнь к Бродскому не позволяет быть солидарным с таким неуважаемым в городе человеком как Валерий Воротник. В этом городе у него будущего нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #20 федор принципиальный 06.09.2013 19:49
Ну сколько можно говорить об одаре,его уже нет,списан в мусоросвалку,бу дет ходить по судам пока ноги не сотрет ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100