Останнім часом бачу купу абсолютно ідентичних постів та коментарів на тему проекту "FaceWall". Наведу як приклад один з коментів на "Прочерку" до новини про те, що я сфотографувався для проекту і закликаю зробити це містян

#1 Що бачу те і кажу 25.05.2011 12:22
Що для ньго 30 ГРН.***стає зрозуміло , що ми Черкащани а вони черкасьці.Вони ремонтують центральні площі, хоча не бачать "маріїнських западин" черкаських доріг.

Одразу скажу, що переконаний в тому, що тих, хто підтримує цей проект, набагато більше ніж таких "коментаторів" й навіть більше тих, хто братиме у ньому участь. Цей проект об"єднує справжніх патріотів Черкас, як би не намагалися деякі "розумники" поділити їх на "черкасців" або "черкащан", викидаючи у інтернет з цього приводу гігабайти безглуздих коментарів. Я впевнений, що 30 гривень-абсолютно смішна ціна за участь в такому дійстві, за пам"ятку, яка залишиться на довгі роки. А ще   30 гривень- це мабуть менше вартості тієї горілки, яку треба випити, щоб за ніч поламати 200 дерев, розтрощити ліхтарі або лавочки, спалити сміттєвий контейнер..Тому коментаторів закликаю не  бризкати у коментарях ядом на кожну ідею, яка нас усіх об"єднує, краще приєднуйтеся й фотографуйтеся!

Микола Кудрявцев, керуючий справами Черкаського міськвиконкому

* передрук, пост на особистому Інтернет-щоденнику

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 вася 29.05.2011 10:41
Проти змісту нічого не маю, але ж які лопухи це писали? Западини є маріАнські, а не маріїнські, а черкасці у тексті є в двох варіантах: зі знаком "Ь" і без нього. Негоже "Черкащанам" з великої літери Ч так погано знати мову!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Валентина 27.05.2011 15:40
Кудрявцев, не всі тратять 30 грн. на горілку :sad:
Для Вас може й смішна сума, а у декого і на проїзд грошей нема! Безумовно проект хороший (моя власна думка, яка не поширюється ні на кого), але ваш вислів: "Я впевнений, що 30 гривень-абсолютно смішна ціна ..." звучитьпо меншій мірі не коректо :sad: - ПО МЕНШІЙ МІРІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100