272822891_143260754771476_8019129997024041701_n Всі, хто мене знають, можуть підтвердити що по своїй натурі я дуже емоційна людина, завжди сприймаю все близько до серця, інколи навіть реагуючи занадто емоційно…

Але ще перед початком війни, коли ми починаючи з квітня 2021 говорили, що повномасштабне вторгнення буде, а ніхто не хотів вірити, я вирішив повністю задушити в собі емоції, розуміючи, що вони лише заважатимуть виконувати бойову задачу.

Лише холодний розум може забезпечити тверезу оцінку ситуації, а ситуація така, що реальність виявилася реальністю, а не її оптимістичним сценарієм, у який було всім приємніше думати, не виходячи з зони комфорту.

орда виявилася не братнім народом, міф про який нав’язувався протягом усього насильницького радянського існування України в складі сатанинської срср, а ордою, яка займалася ґвалтуванням наших жінок і дітей ще до часів татаро-монгольського іга .

кадирівці виявилися не «спєцурою», міф про яку народився у москві, де кримінальні елементи з Чечні просто зуміли залякати урбанізованих в‘ялих ординців, а звичайним фотобатальйоном, який сьогодні ганьбить славне ім‘я Джохара Дудаєва.

путін виявився не одноосібним відповідальним за всі звірства в Україні, а колективним, оскільки левова частка московитів підтримує все, що відбувається на нашій священній землі, ще й ригоче з цього.

А30В виявився не нацистами, як це нам намагалися довести ординські , західні і навіть українські політики, вливаючи купу грошей в демонізацію підрозділу, а справжньою елітою української армії, нацистами виявилася орда.

Українці виявилися нацією, яка зуміла згуртуватися , що допомогло нам спочатку встояти, а потім і відбити атаки на Київщині, Чернігівщині, тепер вже Сумщині, де ворог просто втік, лишаючи за собою зброю і техніку, замість цього, грабуючи скалічені і знівечені тіла українців.

277775019_157180840046134_1816057880796935363_n

І тут важко не піддаватись емоціям, але я не піддамся, адже мені як командиру це може завадити виконати бойову задачу і зберегти особовий склад.

Багато хто вже щиро впевнений, що невдовзі можна святкувати перемогу, але попереду ще дуже багато важких боїв, за південь , за схід, за Херсон, за Маріуполь, за Донецьк, Луганськ і Севастополь.

Ми не будемо , подібно московитам, знущатися над ними, українцям це не притаманно, ми просто мінусували, мінусуємо і будемо мінусувати їх прокляте іго до нашої остаточної перемоги.

За кожного вбитого воїна, за кожну зґвалтовану жінку, за кожне скалічене дитя.

Дмитро Кухарчук, азовець, очільник Черкаського осередку Нацкорпусу

*Допис з фейсбуку

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Яків Миколайович 06.04.2022 07:30
Цитую Пошливы:
Ох, якби влада не злила нашу перемогу в унітаз...

Переможець, ти з-під якого дивану дзявкаєш?
Перемогу ще здобути треба! І коштуватиме вона ще чимало сил і крові.
Інша справа, що рухи влади таки треба контролювати. ЗСУ довели народу, що варті його довіри. Про владу цього не скажеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Пошливы 05.04.2022 17:12
Ох, якби влада не злила нашу перемогу в унітаз...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100