28202756__large Це огидно, наскільки чморять нашу культуру. Водночас сюди завозять якихось Баскових і Кіркорових. Це подвійні стандарти. Добре, що у нас є громадянське суспільство, яке гостро реагує на подібні речі. Хоча ви ж бачили, що відбувалося з культурним фондом... Коротко кажучи, це – караул.

Мені здається, це відбувається тільки через гроші. Навряд чи там є якась хитромудра ідея. У нас є масовий споживач неякісної поп-культури: люди, які ностальгують за "совком", дешевою ковбасою і Кіркоровим. Але я завжди дивлюся на речі оптимістично і бачу інших людей – вони приходять на фестивалі крутих західних груп, читають хороші книги. Але більшості людей не вистачає освіти і культури.

відома співачка та письменниця Ірена Карпа

*передрук з «Патріоти України»

Так Карпа прокоментувала рішення СБУ виключити російського артиста Філіпа Кіркорова зі списку людей, які загрожують національній безпеці України.

Що відомо

kf

23 червня стало відомо, що Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням СБУ внесло російського співака Філіпа Кіркорова до Переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці.

У Службі безпеки України заявили, що таке рішення ухвалили, бо артист підтримує анексію українського півострова Крим. Сам же Кіркоров в той же день записав відеозвернення, в якому заявив, що треба пишатися тим, що сталося. Але 27 червня з'явилася інформація, що співака виключили з цього списку без пояснення причин.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 Я черкащанин 03.07.2021 22:03
Шановні, а що не так сказала Карпа? Вже як тільки Філіп Бедросович не принижував Україну, вже як тільки не вихваляв анексію Криму, вже як радів своєму включенню у список загроз для України... А нам, вибачте, хоч на*ци в глаза - все чиста роса?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Без Карпи 30.06.2021 10:17
Прости Господи, « відому»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 юра 30.06.2021 08:58
З допису не зрозуміло про яку країну пише карпа. Ту в якій мешкає чи ту з якої виїхала? А то у нас, у нас, у нас французів чи у нас українців, чи може у французьких українців? Звичайно з далекого зарубіжжя видніші проблеми Батьківщини. Але спершу визначся хто такі ми і де у нас. :-* :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 справедливий 29.06.2021 19:14
У першу чергу культури не вистачає таким співакам, як і цьому писаці. Таких точко краще не слухати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Степанич 29.06.2021 16:33
Цитую Ірена Карпа:
"більшості людей не вистачає освіти і культури"
Цікаво, а в які часи був сплеск тієї освіти та культури?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Слащавый румын 29.06.2021 12:04
И голый король попсы - Филя, обязательно приедет в Черкассы, посетить коллегу по цеху, временно устроенного не по проффесии. Ведь не может же он пропустить "Труселя шоу" в розовом худи от Гарварда?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100