реклама
Sucurity Police

реклама

Все частіше зі ЗМІ доводиться чути про імпічмент, про недовіру міському голові та міській раді. Все частіше лунають опозиційні лозунги, все частіше у виконком заносять заяви про проведення мітингу від тієї чи іншої партії.

Усі зараз об’єднались докупи: і комуністи, і Народний Рух, і Батьківщина. Але ж об’єднало їх лише одне – незабаром початок виборчої кампанії. Ці люди з цинізмом паразитують на проблемних питаннях. Наприклад, на ситуації із тролейбусним парком. Переконаний, що це дешеве загравання із громадою міста. Ситуація із тролейбусним парком не нова, вона сягає коріння ще 90-тих років. І представники усіх цих політичних опозиційних (нині) сил були у певний період (чи є й зараз – наприклад, комуністи) при владі.

Чомусь жодного з тих, хто зараз виступає з гучними заявами про недовіру, я не бачив поряд, коли на засіданні комітету Верховної Ради з питань бюджету, будівництва та місцевого самоврядування «вибивав» для Черкас збільшення коштів на перевезення пільгових категорій. І таки наші пропозиції були почуті! У проекті бюджету на наступний рік для Черкаської області (а відповідно і для Черкас) передбачено на 13 млн. грн. більше, ніж цього року.

Чому ті, хто зараз збирає майдани, не йде у тролейбусний парк, не подивитися в очі працівникам «Електротрансу» і не скаже: «Ми хочемо, щоб ви возили пільговиків…за власні кошти  своєї родини»?

Чому ж ці люди, будучи при владі, при розподілі бюджету не враховували потреби усіх пільговиків і не забезпечували належне відшкодування? Якщо порівняти, то коли вони були при владі, Черкаси мали 9 млн. субвенції на пільговий проїзд, а минулого року – вже 13 млн. грн. Сподіваюсь, що і до кінця цього року нам додадуть кілька мільйонів.

За рік вибори до Верховної Ради України. Я не збираюся відступати від тих рішень, які вважаю правильному. Адже на чаші терезів лежить фізичне виживання 400 родин працівників тролейбусного парку і взагалі існування КП «Черкасиелектротранс».

Тим більше усі, хто зараз говорить про недовіру та імпічмент, заявили про наміри балотуватися на виборах до парламенту у 2012 році. Тому розцінюю усю цю метушню, як початок виборчої компанії.

Сергій Одарич, міський голова Черкас.

* передрук, пост на персональному блозі

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #21 Оксана Колісник 11.11.2011 07:10
Цитую Мирослав:

Всі помиляються: навіть розумні німці обрали Гітлера на виборах! :-x Головне: усунути цього ..............................від влади.


Одна розумна людина сказала, що коли ситація повторюється бодай двічи, її треба "прописати". Тобто виробити правила, або для закріплення успіху, або для уникнення неудачі. Черкащанам з цієї "помилки в квадраті" також треба зробити дуже серйозні висновки. Принаймні вже зараз з'ясувати і записати, на що (на кого та якого) вестися, а кому одразу пропонувати відпочити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-20 #20 Ярослав 09.11.2011 14:53
Как всегда, людям опозиция сказала, что все сделает в лучшем виде - люди и верят. Прийдет опозиция к власте, люди начинают верить новой опозиции. Замкнутый круг :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #19 Знову двійка? 09.11.2011 10:11
Цитую Фелікс:
Адже весь світ переходе на екологічно чистий електротранспор т, а Одарич його знищує...

У Одарича немає більшості йому диктують умови нафтотрейдери та автоперевізники через своїх депутатів, які є у всіх партіях, а саме більше в опозиційних, їх задача Електротранс здати на брухт. Електрики у нас вдосталь, не потрібно купувати Уявіть картину поасдова особа міської ради від ПР поїде просити гроші, який є представником Автобусної еліти, то автобуси завтра стануть державними, а тому вони нас і посилають до уряду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #18 Знову двійка? 09.11.2011 09:57
С.О.проблема в авто перевізниках, яким Ви в минулій каденції роздали маршрути і зубожіння траліка це чисто економічна складова. Але Ви намагаєтесь перевести її в політичну площину. Чому автоперевізники окупували бул. Шевченка та вул. Смілянську. А тому що у Вас немає більшості в міській раді, а необхідні питання Ви продавлюєте за рахунок представників перевізників. а ті в свою чергу диктують Вам свої умови.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #17 Абрек 09.11.2011 08:37
Большего циника чем одарич в отношении людей надо еще поискать. Импичмент вряд ли получится, а вот выборы люди ему точно зарубят. И поделом!!! Пора уезжать на родину :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-25 #16 О !!! 09.11.2011 08:20
Жужа, а шо вкрали? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #15 Мамалига Володимир 08.11.2011 23:22
Одарич вибивав гроші на Кабміні :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ага, з Бродським у кутку Азарова затисли і вибивали :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+37 #14 Чемберлен 08.11.2011 22:26
Алегыч,не вали с больной головы на здоровую.Директор троллейбусного с зарплатой 8 тыс.грн-это шо за маразм?Газета мисто с тиражем 85тыс это шо за бред?Хирург управляющий теплом - это шо за идиотизм?Управляющий коммунальным водоканалом купивший каждому! члену своей семьи по дорогому авто(себе любимому за 45тыс$) - это шо за бизнесмен?Директора СУБов с зарплатой 15тыс. грн - это шо за ... .Это вы все "паразытуете на проблемных пытаннях".К стенке.Всех.............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-25 #13 Флай 08.11.2011 21:25
Жужа, шо тоже апазіціанер і кушать хочеться? Все ......... на часи царювання свого ідоліща Сивоголового Круторого? :D Одарича з кампанією є за шо пиляти, та не дай нам усім Боже повернення бодай когось з тих, хто зас**в Черкаси з 1991 року до сих пір і не дай Боже побачити когось із площадних крикунів бодай поряд із владою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #12 Мирослав 08.11.2011 18:58
Цитую жужа:
Міському голові проблеми з пересуванням зубожилих пенсионерів по місту - "передвиборча метушня" :P :P . Йому добре в шикарній бані села Мошен :lol: на власній Тойоті :lol:, .....................Коаліція ЗАХИСНИКІВ УБЛЮДКІВ в особі вільних демократів + регионалів, яку очолює Одарич, нанесла найбільшу шкоду громаді міста за всі часи Незалежності. Такого цинізму, брехні та розкрадання бюджету важко було уявити. 8)

Всі помиляються: навіть розумні німці обрали Гітлера на виборах! :-x Головне: усунути цього ..............................від влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100