Вітаю усіх із закінченням чемпіонату Євро-2012! Вболівав за італійців, але не допомогло. Наскільки вони були виразними у грі з німцями і наскільки учора виявилися безпорадними.

Загалом, я вважаю, що дуже успішно пройшов чемпіонат. Успішно для України. Я спілкувався з деякими людьми, які об’їздили дуже багато матчів. Вони побували на різних стадіонах і в різних державах. І в Польщі на багатьох матчах побували. За їхніми оцінками, Україна мала значно вищий ступінь підготовки та організації. За великим рахунком, один збій відбувся в Україні під час проведення Євро-2012. Це стартовий матч у Львові, коли за дві години до матчу просто відмовила комп’ютерна система реєстрації квитків при вході на стадіон.

Я можу з перших вуст знати реакцію гостей, адже моя донька працювала волонтером (адміністратором) в одному з великих кемпінгів у Києві на Трухановому острові. Місяць її не було вдома. Вона зустрічала різних гостей: і датчан, і шведів, і поляків, і італійців, і німців, і голландців... Враження в них унікальні! Тисячі людей «відкрили» для себе Україну. Вони вражені нашою країною, нашими містами, нашими людьми, їхньою привітністю.

Вважаю, що Євро-2012 – це хороший інформаційний прорив для України і сподіваюсь, що ці позитивні наслідки Україна буде ще довго відчувати на собі.

Буквально кілька днів тому була оприлюднена інформація, що за оцінками соціологів, близько 60 % гостей Євро-2012 у найближчі роки повторно приїдуть до України. Я сподіваюсь, що це таки відбудеться.

Також сподіваюсь, що в 2015 році ми, можливо, з трохи меншою кількістю гостей, але не менш успішно проведемо Чемпіонат Європи з баскетболу, право проведення якого Україна виборола кілька місяців тому. Сподіваюсь, що це також слугуватиме гарним поштовхом для розвитку держави.

Сергій Одарич, міський голова Черкас

* з виступу під час прес-конференції 2 липня

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Гудвин 03.07.2012 06:00
Олегович,все так, но твой засвет тут неоправдан.Все это и без тебя знают. Лучше бы донька, када паявицца дома,написала, как оно там- на Трухановом со шведами, передала атмосферу от первоисточника так сказать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Оксана Колісник 02.07.2012 20:12
Я втішена, що у Сергія Олеговича така самостійна і розумна донька... Він, здається, такий щирий у своїй гордості за дитину і у своєму захопленні баскетболом. То чому ж в усьому іншому він не такий? Га? Чи це тільки здається, що й і у цьому випадку він щирий? Як?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 федор припципиальный 02.07.2012 17:33
неужели кому то интересно что его доньки не было дома дороги тротуары светофоры троллейбусы я думаю это важнее чем его словоблудие и трепотня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Дімон 02.07.2012 14:01
через Євро я вчора не виспався. А діти нормально спали, вдома були... :-* :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100