252242080_4492905520830111_1125717289542598701_n Разом з командою Громадське слідство, здійснюємо моніторинг грантових програм, що діють в Україні. Результатом моніторингу є документ з досить значним обсягом інформації - інструкції, методичні рекомендації, відомості про актуальні грантові конкурси для територіальних громад. Такий документ не готують ані Міністерство регіонального розвітку, ані обласні державні адміністрації.

Документ оновлюється щомісяця.

В Одеській області, наші рекомендації та моніторинг, вже придбали за символічну вартість декілька ОТГ, які розуміються в цьому.

Парадокс: поки на одещині ОТГ купують моніторінг за гроші, на окрузі №197 (Черкаси, Канів, Золотоноша) я роздавав цей продукт безоплатно ОТГ для залучення на округ коштів міжнародних партнерів. Моніторінг є результатом великої командної роботи.

Під час виборів, обіцяв бути присутнім в житті округу. Казав «А», кажу і «Б».

Припустимо, що під час виборів деякі голови ОТГ страждали від політичної сліпоти та не побачили користі для своїх громад.

Днями відправляємо на адресу кожного ОТГ округу 197 рекомендації та оновлений грантовий моніторинг. Чекаємо зворотнього зв’язку.

Те, що одні купують грошима, інші не готові прийняти безоплатно.

Парадокс, він такий. Продовжуємо справу )

Григорій Козьма, журналіст-розслідувач, який опублікував більше двадцяти розслідувань

і з них вісім вже стали гучними кримінальними провадженнями;

балотувався в нардепи по округу 197.

*допис з "Фейсбуку"

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #1 Пароль 16.11.2021 18:55
Простій людині важко збагнути суть цієї титанічної роботи з роздачі паперів. А електронний документообіг для чого? Забули, що вже вся держава у смартфоні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100