01 Черкаський блокпост:

- Незареєстрована зброя є?

- 2 бендерівських коктейлі і підводна рушниця.

- Ну, будуть нападати з Дніпра, ми вас гукнемо. Гарної дороги.

Це історія про мого Міху. В якого сьогодні день народження. І який вже о 6 ранку пішов на свою зміну тероборони. А ми з дітьми пішли в укриття. Бо повітряна тривога.

Через 12 годин Міха повернеться з чергування. І ми відзначимо. Може навіть не в підвалі))

Дюс вже приготував йому подарунок: намалював тата, який в елегантному стрибку перемагає окупанта з підводної рушниці (єслі шо, Міха так і патрулює: з рушницею для сомів і коктейлями)))).

Льоха написав папі біт з вже легендарними фразами сучасної України: «Рускій корабль, іді на х@й!», «Скажи «паляниця»!», «Ви можетє іспользовать вьоссла», «Дорогіє росіянє, нам пиз#@ць».

А я взагалі думала купити Міхі колонку: щоб вона грала в його рюкзаку, коли він буде кататися в Карпатах на лижах. Але почалась війна - не встигла.

Та нічо. Подарую солоні сємки «Хомка» і хороші новини. От зранку прям друзі з США, Італії, Канади написали мені про переказ коштів, будемо закуповувати все необхідне.

А колонку я після перемоги куплю. Знаю точно, яку пісню буде слухати Міха в Карпатах - «Доброго вечора. Ми з України». Буде їхати на шаленій швидкості серпантинами, усміхатиметься і плакатиме одночасно.

Бо те, що зараз, буде в минулому.

І ми переможемо.

02

Ольга Касянова, організатор свят, ведуча

*допис з «Фейсбуку»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100