реклама

реклама

Нові Bluetooth-колонки Marshall поєднують у собі нові аудіотехнології та ретро-дизайн.

Компанія Marshall представила три модернізовані динаміки Bluetooth у лінійці моделей наступного покоління, що включають технологічні оновлення, які поєднують у собі більш захоплюючий звук із культовим дизайном динаміків компанії.

marshall_nsl-2nd-chapter_homeline-III_04_marti-sans-gallardo

Кращі Bluetooth-колонки бувають різних форм і розмірів, але лише деякі з них мають таку культову і миттєву класичну привабливість, як колонки Marshall. Розроблені, щоб нагадувати оригінальні гітарні підсилювачі британської компанії, що стали популярними у 1960-х роках, модернізовані Bluetooth-динаміки Acton III, Stanmore III та Woburn III представляють собою моделі «Home» третього покоління (тобто вони живляться від мережі) і мають традиційний фірмовий. мотив Marshall і ручки управління кольором латуні повторюють спадщину живих виступів компанії.

Залежно від розміру Acton III - вартують 279 доларів , Stanmore III купити можна буде за 379 доларів та Woburn III за 579 доларів відповідно. Кажуть, що ці моделі колонок Bluetooth третього покоління включають похилі твітери (заховані за ґратами динаміка з гербом Marshall), які проектують ширшу стереофонічну звукову сцену для більш об'ємного звуку, що заповнює кімнату.

Також є нова функція компенсації розміщення для оптимізації виводу звуку в залежності від того, де в кімнаті розташований динамік. Ця технологія зазвичай регулює частотний баланс, щоб зменшити небажаний гучний бас, якщо динамік розташований надто близько до задньої або бічної стінки, наприклад, що може порушити баланс звуку. Хоча Marshall насправді не згадує, як це досягається, ми вважаємо, що це буде через якийсь режим частотного контуру, який компенсує відомі проблеми з розміщенням у кімнаті, вибрані через програму Marshall Bluetooth, поряд із додатковими налаштуваннями та опціями оновлення програмного забезпечення , можливо.

Крім того, компанія повідомляє нам, що додала Dynamic Loudness до списку покращень звуку, щоб автоматично регулювати тональний баланс, забезпечуючи баланс звуку у всьому частотному діапазоні, незалежно від того, наскільки тихо чи голосно ви слухаєте.

Регулятори низьких, високих частот і гучності прикрашають верхню частину всіх трьох моделей, а кнопка введення джерела дозволяє перемикатися між бездротовою потоковою передачею Bluetooth 5.2 зі сполученого пристрою відтворення або вибирати дротові входи через вхід Aux з міні-роз'ємом зверху або RCA на спина. Кнопка керування відтворенням дозволяє користувачам вибирати наступну та попередню доріжки прямо з самого динаміка без необхідності переміщатися по аудіопристрою, що відтворює.

Stanmore III має менш потужне посилення класу D, розраховане на 50 Вт для одного середнього/низькочастотного динаміка, а два підсилювачі по 15 Вт дбають про твіттери.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 План Marshall-а 20.06.2022 16:08
Вже в місті. За пилки та сокири товарищі служащіє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100