реклама

реклама

З 12 липня 2022 року ТОВ “Укрбентопром” стали офіційними партнерами з компанією КетБент, яка займається виробництвом наповнювачів для котячих туалетів. В основі яких використовуються гранули з Черкаського родовища бентонітових глин, що знаходиться в селі Дашуківка (Звенигородський район).

Варто відзначити, що Дашуківське родовище є одним з найбільших в Європі, так як його запаси глини складають мільярди тон. Бентонітова глина використовується в різних галузях: для котячих туалетів, для виноробства, в металургії та фармацевтиці, що створює великий попит на цю сировину.

Згідно договору ТОВ “Укрбентопром” і ТОВ “КетБент” співпрацюють в ніші застосування бентонітових гранул у виготовленні наповнювачів для котячих туалетів (НКТ). Крім того, КетБент є офіційним представником бентонітової долини по питаннях дистрибуції продукції для всіх учасників ринку зоотоварів. Це означає, що кожен оператор ринку, який займається виробництвом наповнювачів, зобов'язаний заключати конктракти з КетБентом.

По загальноприйнятим стандартам бентоніт реалізується в великих мішках - БігБегах, орієнтовною вагою 1000 кг/шт.

3

Компанія КетБент також займається випуском продукції під власною ТМ “Тигра”. Це повністю натуральний продукт, який виробляється з дотриманням всіх сучасних стандартів виробництва та фасування. На даний момент виробнича потужність КетБенту складає 1000 тонн розфасованої продукції в місяць, що складає 30-35 тонн в день.

4

Отримати контакти, а також дізнатись більше про компанію можна на її офіційному сайті catbent.com.ua.

*Новини компанії

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100