реклама

реклама

Description

Найпростішим і недорогим варіантом для вашого покриття все ж таки залишається ламінат, тому що для його облаштування не потрібно занадто якісно готувати основу і сам він коштує від 400 грн за квадратний метр.

Сьогодні у 22-му році люди, незважаючи на те, що на подвір'ї дуже нестабільна ситуація, воліють все ж таки продовжувати будівництво та облаштовувати своє житло через величезну кількість втрат їхніх будинків та квартир.

Що ж вибрати все-таки з покриття для підлоги?-Ламінат, вінілову плитку або spc (https://laminat-parketdoska.com.ua/ua/) ?

Копия 454545

При відповіді на це питання вам потрібно зрозуміти - скільки ви готові витратити за квадратний метр під ключ» ?

Найголовніше що вам потрібно зрозуміти при відповіді на запитання що вибрати-це те що найпростішим і недорогим варіантом для вашого покриття все ж таки залишається ламінат, тому що для його облаштування не потрібно занадто якісно готувати основу і сам він коштує від 400 грн за квадратний метр.

Вінілова плитка та Spc ламінат - є найдорожчими покриттями для підлоги як за вартістю, так і за дорожнечею і вимогами до підготовки стяжки.

Копия 454545

Ціни під ключ (порівняння економ варіант ламінату, вінілової плитки та SPC Ламінату):

●   Ламінат недорогий може коштувати близько 400 грн за квадратний метр плюс Вам необхідно буде підкладка, яка може коштувати 50 грн за квадратний метр. Що стосується стяжки, то вона допустима до 3 мм на 2 м перепадів, тому що підкладка для ламінату дуже товста і здатна згладжувати такі перепади, та й сам ламінат є дуже товстим і міцним, тому навантаження на замку у нього мінімальне. Тобто реально ми можемо обійтися в 450 грн за квадратний метр без підготовки стяжки-в більшості випадків, тому що від забудовника в основному йдуть якісні підстави.

Вінилова клейова плитка - одне з найдорожчих підлогових покриттів, тому що його ціна становить від 700 грн за квадратний метр, і додаткові роботи коштуватимуть стільки ж скільки і ціна самої вінілові плитки. І це при тому всім, що якість поклейки впливає на 80% на термін експлуатації даного покриття для підлоги, тому найголовніше тут навіть вибрати не сам якісний матеріал, а професійних робітників, яких на жаль дуже мало. Тобто вартість «підключи» у вінілової плитки становитиме не менше 1400 грн за квадратний метр, при тому що знайти робітників складає величезну складність.

SPC ламінат починається за вартістю від 800 грн за квадратний метр, якщо ви розглядаєте варіанти дешевше-сильно подумайте, тому що вони зазвичай виготовлені з матеріалів, які сильно схильні до температурних впливів, а найголовніше - що верхній шар у якого матеріалу-виготовлений холодним тисненням і його можна легко подряпати навіть нігтем. Під Spc ламінат Вам обов'язково треба буде шліфувати стяжку, тому що вимоги до даних підлогового покриття становить не більше півтора міліметра на 2 м. Такі жорсткі вимоги пов'язані з тим, що SPC ламінат дуже тонкий і навантаження на його замки дуже велика. Вартість «підключ» такого Ламінату складає 800 грн +100 грн підкладка +150 грн квадратний метр шліфування стяжки, разом 1050 грн.

Копия 454545

Висновки. Ламінат «підключ» вам буде коштувати від 450 грн за квадратний метр разом із підготовкою основи, вінілова плитка клейова – коштуватиме не менше 1200 – 1400 грн за квадратний метр разом із підготовкою, а SPC ламінат – від 1050 грн за квадратний метр. За довговічністю і зносостійкостю реально себе показав тільки ламінат, а вінілові підлоги сильно піддаються подряпинам і дуже дорогі в монтажі.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100