реклама

реклама

Останнім часом чимало б’юті-блогерів та відомих косметологів розхвалюють засоби для обличчя з керамідами. Одним із найвідоміших виробників такої косметики є бренд CeraVe. Чи справді така косметика дає wow-ефект, про який розповідають, і на який результат варто очікувати, якщо регулярно користуватися такими засобами?

22

Чим корисні кераміди для шкіри?

Кераміди можуть бути в складі найрізноманітнішої косметики. До прикладу, в асортименті того ж CeraVe можна знайти крем під очі від набряків, лосьйон чи молочко для тіла на основі керамідів. Аби зрозуміти, навіщо ця речовина в косметиці, достатньо лише розібратися, чим вона є з точки зору хімії.

Кераміди – це один з різновидів жирних клітин (ліпідів), які є в складі гідроліпідного шару людської шкіри. Він захищає шкіру від зовнішніх подразників і допомагає утримувати вологу в клітинах. Крім того, ця речовина міститься в мембранах клітин, з яких формуються тканини різних органів. Простіше кажучи, це жирна речовина, яку виробляє наше тіло.

Кераміди – незамінні, коли мова йде про підтримання достатнього зволоження, а отже – еластичності та молодості шкіри. Під дією різних факторів (агресивні хімічні речовини, природні чинники, проблеми зі здоров’ям) гідроліпідний бар’єр шкіри може руйнуватися. Результат – дуже суха шкіра й усі наслідки, що пов’язані з цим. Косметика бренду CeraVe допомагає відновити керамідний баланс, а з ним і гідроліпідний бар’єр.

CeraVe: не керамідами єдиними

Аби швидко зволожити шкіру одних лише керамідів може бути недостатньо. Тому CeraVe розробила й запатентувала технологію, яка дозволяє одночасно наповнювати епідерміс трьома типами керамідів і гіалуроновою кислотою. Цю формулу компанія використовує в різних косметичних засобах, а це:

  • креми для обличчя і тіла;
  • лосьйони;
  • засоби для очищення шкіри.

Головна перевага такої косметики в тому, що вона годиться не лише для зволоження шкіри, а й для комплексного догляду. Скажімо, крем під очі від набряків одночасно зі зволоженням тканин знімає припухлість шкіри, зменшує «мішки», злегка висвітлює темні кола, сприяє розрівнюванню зморшок та створює захисний бар’єр для ніжного епідермісу на обличчі. А що головне – така косметика є гіпоалергенною й підходить навіть людям з дерматологічними проблемами.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100