реклама

реклама

Мрієте стати блондинкою, або вже робили процедуру, але результат не задовольнив? Це не привід відмовлятися від бажаного, сучасні матеріали та технології дозволяють пофарбувати локони в модний колір. Чому при освітленні не досягається мета, а волосся набуває жовтого відтінку? Це відбувається, якщо використовувались непрофесійні матеріали, а перукар не володіє технікою фарбування у світлі відтінки.

1

Ціна освітлення волосся не може бути низькою, бо витрати на виконання процедури виходять чималі. Звертаючись у салон, де працюють майстри з досвідом, можна мати впевненість, що результат задовольнить. У салоні краси Fast Line Studio застосовують японську формулу, використовують італійські та німецькі барвники. Використання клімазону сприяє рівномірному освітленню без жовтизни.

Чому варто фарбувати волосся в салоні

Сьогодні можна знайти в продажу різноманітні засоби для зміни кольору волосся. Бажання зекономити нерідко штовхає на їх придбання та виконання процедури вдома. Проте результат може бути неочікуваним. Локони можуть набути кольору, позбутися якого буде складно. Після непрофесійного освітлення нерідко відбувається псування волосся. Відновити їх буде майже нереально, а іноді взагалі неможливо, залишиться робити коротку стрижку.

Фарбування волосся у Києві за сучасними технологіями виконують у салоні Fas Line Studio https://fastline.studio/services/coloring/. Це непроста процедура, яка потребує певних знань та вмінь. Крім того, тут пропонують сети послуг – одночасне виконання процедур одразу декількома майстрами.

Важливо врахувати початковий відтінок, щоб підібрати необхідну формулу для бажаного результату. Пігменти під забарвлення підбираються досить ретельно. Структура волосся теж має значення. Щільне та жорстке складно піддається фарбуванню, також є інші нюанси. Тільки майстер, якій професійно володіє знаннями з колористики та застосовує інноваційні техніки зможе виконати будь-яку забаганку клієнтки.

2

Як досягти бажаного ступеню освітлення

Щоб волосся набуло відтінку блонд треба виконати певні умови:

  1. Не можна фарбувати локони природними барвниками на кшталт хна та басма. Після цього освітлення за формулою пігменти та окислювач треба буде відкласти.
  2. Не варто мити голову, коли вирушаєте в салон для освітлення. Інгредієнти можуть діяти агресивно та викликати подразнення шкіри голови. Такий нюанс треба обговорити з майстринею, яка буде виконувати фарбування. Вона дасть пораду, як вчинити правильно.
  3. Не бажано наносити засоби для створення та фіксації зачіски перед освітленням, щоб уникнути можливої хімічної реакції.
  4. Неприпустимо виконувати фарбування локонів або хімічну завивку раніше ніж за 4 тижні до блондування. Буде важко усунути пігмент, щоб отримати бажаний відтінок після проведення однієї процедури. Також це негативно впливатиме на стан волосся.

Є ще одна рекомендація, яку варто виконати, — уникати впливу теплової енергії. Використання фену, стайлеру, праски тощо пересушує волосся. Це небажано робити перед фарбуванням, щоб уникнути ламкості та втрати блискучості локонів.

3

Відтінки блонду: які зараз у тренді

Освітлення — це попередня процедура, яка виконується для того, щоб позбутися природного пігменту. Щоб волосся набуло бажаного відтінку, виконують тонування. Обрати можна один із варіантів:

●  перлинний;

●  золотистий;

●  скандинавський;

●  пісочний;

●  медовий;

●  карамельний.

Дотримання рекомендацій перукаря дає змогу зберегти колір після фарбування. Щоб виглядати завжди привабливою, треба вчасно повторювати процедуру, не допускаючи відростання коренів. Регулярне відвідування салону — запорука краси кожної жінки.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100