реклама

реклама

Кожна дитина мріє про власну кімнату, і одного разу приходить цей довгоочікуваний день. Багатьох батьків хвилює, як облаштувати дитячу кімнату і яким має бути спальне місце дитини. Фахівці інтернет-магазину «101Матрас» розповіли, якими бувають дитячі ліжка і на що звернути увагу при їх виборі.

57372-1

Комфорт і безпека

При виборі ліжка в дитячу кімнату для батьків на першому місці стоять комфорт дитини і безпека конструкції.

Діти на своєму ліжку можуть не тільки спати. Часто ліжко стає об'єктом для ігор і дитина на ньому може стрибати або робити його елементом лабіринтів або куренів. Важливо, з якого матеріалу зроблене дитяче ліжко і наскільки надійною є конструкція.

Сучасні конструкції можуть бути виготовлені з дерева, ДСП, МДФ або металу.

Найкраще для дитячої кімнати підійде ліжко з дерева з цілісним каркасом або на лагах. Наприклад, ліжко-комод або м'яке ліжко-диван. Для ліжка на ламелях краще замовити додаткові ламелі для посилення конструкції.

Сучасні технології дозволяють створювати якісні міцні конструкції, а яскравий дизайн — оформити кімнату в стилі, який подобається дитині.

З різними видами дитячих ліжок можна ознайомитися в каталозі інтернет-магазину «101 Матрац»https://101matras.com.ua/detskie_krovati/c166312.

Розмір та функціональність

Розмір ліжка повинен бути таким, щоб дитина комфортно себе почувала у ньому і через декілька років. Іноді в дитячій кімнаті недостатньо місця для великого ліжка або в кімнаті живуть двоє дітей. На допомогу тут прийдуть ліжка-трансформери, ліжка-горища і двоярусні моделі (для двох дітей).

Ліжко-трансформер. Його особливість у тому, що воно розкладається або висувається зі стіни тільки на ніч, а вдень складається або трансформується в стіл або тумбу.

Ліжко-горище. Це повноцінний дитячий куточок, який включає в себе все необхідне для дитячої зони: ящики для іграшок, полиці для книг, письмовий стіл. Спальне місце при цьому знаходиться на другому ярусі такої конструкції.

Двоярусні ліжка. Чудове рішення для дитячої кімнати на двох.

Ліжко-комод. Зручне рішення для невеликої кімнати, оскільки ліжко виконує роль комода (з ящиками внизу або з боків) і допомагає організувати порядок у кімнаті.

Де купити?

Визначившись із типом ліжка та його розміром, не обов'язково їхати за ним у магазин. У Києві, Одесі і Харкові можна замовити ліжко з безкоштовною доставкою в інтернет-магазині «101 Матрац», що спеціалізується на ортопедичних матрасах та ліжках. Фахівці магазину дадуть відповідь на всі питання і проконсультують. Тим, хто замовить ліжко разом із матрасом, магазин запропонує додаткову знижку.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100