«Укрзалізниця» готова до відновлення пасажирських перевезень.

Photo-0054

Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, інформує пресслужба міністерства. За його словами, Україна готова вже з 1 червня розпочати перші пасажирські залізничні перевезення.

Проте, як зазначила в коментарі "Прочерку" начальниця Черкаського залізничного вокзалу Тамара Ковела, це не означає, що рух розпочнеться саме з 1 червня, адже відповідного урядового рішення ще немає.

- У нас до запуску руху все готово: готові каси, провідники. Потяги помито і відремонтовано. Чекаємо лише наказу. Але треба розуміти, що відразу після наказу поїзди піти не зможуть. Спочатку має запрацювати сайт "Укрзалізниці", піти продаж квитків, має бути хоча б тридцятивідсоткова наповненість потягу - тоді він поїде. Тож заглядайте на сайт продажу квитків "Укрзалізниці", - порадила Тамара Ковеля. - Всі чекають наказу Кабміну.

Пані Ковеля додала, що не виключає запуску через Черкаси в найближчі дні двох дизель-поїздів (вранці і ввечері), проте про які саме маршрути йдеться, не уточнила, пославшись на те, що жодних рішень з цього приводу ще не ухвалено.

Нагадаємо, на Черкащині відновлюється внутрішньообласне сполучення, в тому числі Черкас із районами.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Катерина 26.05.2020 08:07
Відкрийте будь ласка укрзалізницею!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Олександр 25.05.2020 19:01
Брехня!!! В Черкассах як не їздили дизеля так до сьогодні і не їздять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100