Залишатися красивою — одне із найважливіших завдань кожної жінки, котра про себе дбає. Екологічно чисті продукти, миючі засоби, натуральні волокна — це лише частина з того, на що більшість з нас звертає увагу, прагнучи жити без хімікатів. Все частіше покупці відмовляються від продуктів краси з незрозумілим складом на користь здорових компонентів. Сьогодні на ринку б'юті-індустрії з'являється все більше брендів натуральної косметики. Одним з найбільших виробників високоякісних, екологічних косметичних засобів є Ізраїль. Косметичні бренди цієї країни вважаються кращими по всьому світу.

765f63b4-37b2-4574-aa6b-d32370f03140

В чому секрет популярності

Ізраїльська косметика створюється на основі високоякісних натуральних інгредієнтів: екстрактів рослин, ефірних і рослинних олій, грязей, солей і мінералів Мертвого моря. Препарати, виготовлені ізраїльськими фахівцями — це кращі засоби для щоденного догляду, підтримки краси та молодості. Переконатись в цьому можна, зробивши замовлення з сайту https://christinacosmetics.ua/. Косметика з Ізраїлю в основному проста у використанні, може застосовуватися в домашніх умовах в лікувальних і косметичних цілях, а також в професійному догляді в салонах краси.

В країні велика увага приділяється інвестиціям в наукові дослідження та інноваціям в області косметичної продукції. Фахівці працюють в сучасних лабораторіях, маючи справу з передовими методами виробництва. Це є гарантією якості абсолютно кожного засобу. Вся діяльність косметичних брендів заснована на базових принципах ізраїльської медицини:

  • ретельні та тривалі дослідження;
  • застосування інноваційних методів і наукових відкриттів;
  • отримання максимально можливого результату з мінімальним травматичним ефектом;
  • висококласне обладнання;
  • високий професіоналізм фахівців;
  • доступність.

Вимоги до якості продукції пред'являються надзвичайно високі: гіпоалергенність, безпека, висока концентрація активних речовин і ефективність.

ba9cfd26-2f4a-4f34-8321-8ae63a8a12df

Які засоби вибрати

В арсеналі кожної жінки повинні бути засоби по догляду:

  • за шкірою навколо очей і губ;
  • за шкірою обличчя та тіла;
  • за волоссям.

Інтенсивне зволоження, велика кількість вітамінів і мінералів, а також захист від сонця — основні завдання по догляду за шкірою. Для цих цілей варто придбати тонік, денний та нічний креми, флюїд. Засоби підбирають в залежності від типу шкіри, віку, наявної проблеми (акне, сухість, темні кола, чутливість, пігментація, розширені пори і т. д.). Якщо самостійно важко визначитися, варто звернутися до спеціалістів. Так, інтернет-магазин CHRISTINA Cosmetics пропонує безкоштовну консультацію кваліфікованого косметолога.

Найкращий шампунь, застосування маски або бальзаму допоможуть у догляді за волоссям. Якщо є бажання додати блиску та зробити його більш еластичним і слухняним, тоді застосовуються спеціальні олії, а також маски для відновлення.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100