Мароканська арганова олія більше відома як складник преміальних засобів по догляду за волоссям. Проте насправді цей природний інгредієнт має багато корисних та навіть цілющих властивостей.

images315-300x139

Отже, чому слід використовувати цей недешевий засіб для догляду за тілом та волоссям?

Про це ми запитали експертів магазину люксової косметики Goddess, а флеболог Костянтин Барабой на додачу відповів на питання, як ця рослинна олія допомагає у лікуванні варикозу.

Доводи вас точно вразять.

Молода шкіра обличчя, що сяє

Арганова олія — просто рятівний круг для шкіри обличчя, яка з віком неминуче в’яне. Засіб відомий охолоджувальними властивостями та здатністю долати шкірні запалення. Адже у природному складі самої аргани містяться десятки складників, що мають протизапальний ефект. Вітамін E допомагає регенерації клітин, а органічні кислоти діють як антисептик, одночасно живлять та зволожують шкіру.

За регулярного використання засоби з аргановою олією нормалізують ліпідний запас дерми, який зменшується через використання декоративної косметики.

Гарне та шовковисте волосся

images315-300x139

Ця олія міститься у складі більшості якісних засобів для волосся, серед них ізраїльська косметика moroccanoil. “Відгуки підтверджують, що лікувальні властивості Moroccanoil діють на пошкоджене волосся миттєво, а також запобігають багатьом проблемам по частині трихології. Живлення та насичення корисними біокомпонентами відбувається по всій довжині волосяного стовбура: від цибулини до кінчика”, — зазначають експерти інтернет-крамнички Goddess, де представлена повна лінійка засобів цього виробника косметики.

Який вплив аргана має на волосся:

●     живить та зволожує;

●     попереджує випадіння та ламкість локонів;

●     полегшує подальшу укладку зачіски;

●     відновлює волосся та шкіру голови після застосування хімічної завивки та фарбування.

Також арганову олію використовують як незмивний стайлер чи кондиціонер. Завдяки цьому волосся менше розпушується, стає слухняним та сяє. Регулярно використовуючи олію для волосся, можна відростити здорові та дуже довгі пасма.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100