реклама

реклама

Перехідний вік для дитини — непростий час. Відбувається багато змін і зовні, і зсередини. З посібника, який можна замовити за посиланням https://www.yakaboo.ua/ua/jak-ja-doroslishaju-posibnik-dlja-hlopciv.html, підліток може дізнатися, що таке статеве дозрівання. Батькам теж варто читати цю книгу, щоб знати, як правильно себе поводити, коректно відповідати на запитання свого сина, який підростає. Кожен знайде для себе корисні поради, підказки про процес дорослішання хлопців, починаючи з 8-9 років.

image001

Найбільша книжкова платформа України Yakaboo рада представити вам книгу «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців». Ми знаходимося за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт). Наші менеджери допоможуть вам з усіма питаннями за номером 0(800)-600-505.

Чому важливо знати все про статеве виховання

Якщо ваш син-підліток почав ставити вам запитання про своє тіло, щось нове, що з ним відбувається, настав час придбати йому книгу «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців». В ній ясно та чітко для дитини його віку описуються етапи статевого дозрівання, перетворення хлопчика на дорослого чоловіка. Якщо юнак заздалегідь буде розуміти, чого йому чекати, зміни відбудуться більш гладко, йому буде легше пройти цей відповідальний в житті період.

Батькам теж варто прочитати посібник, щоб допомогти своєму сину легше прийняти ознаки дорослішання, це допоможе зберегти теплі взаємини з дитиною.

Непрості запитання та відповіді на них

Підлітків в процесі їх розвитку турбує багато непростих, а іноді й незручних запитань. Не завжди юнак може поставити їх навіть найріднішим людям. Розумна альтернатива непростій розмові — знайти відповіді в книзі.

image003

З неї можна дізнатися все про свій організм, гігієну, взаємовідносини:

  • гормони, їх вплив на поведінку, зовнішність, взаємини з протилежною статтю;
  • зміни голосу;
  • статевий розвиток, ознаки дорослішання;
  • секс, звідки беруться діти;
  • гігієну (догляд за тілом, гоління);
  • власні відчуття в перехідному віці;
  • які переміни чекають в найближчі пару років;
  • чому по тілу починає рости волосся та багато іншого.

Розуміючи, чому в організмі відбуваються різні зміни, ваш син не буде їх боятися, період дорослішання пройде легше.

image005

Чому вашому сину потрібна книга «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців»

Процес дорослішання — шлях до самостійності. Потрібно якомога краще підготувати дитину до того, що її чекає. Сину не завжди зручно запитати у батьків про статеве виховання, догляд за тілом, зміни, що відбуваються і чекають в майбутньому.

На допомогу прийде посібник, який має стати настільною літературою кожного юнака. Гормони, зміни голосу, статеве дозрівання, процес гоління — все це нове в житті підлітка. В книзі зібрані корисні підказки й поради, які допоможуть прожити цей захопливий етап в житті юнака сміливо. З посібником, який можна придбати в книгарні Yakaboo в Києві дорослішати не страшно!

* Реклама.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Баба і Кіт 02.09.2021 11:54
Саме головне забули написати - яка вартість цієї книги?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100