реклама

реклама

90000

Пластилін – творча іграшка й антистрес

М’який, пластичний пластилін дає широкі можливості для творчості і є справжнім антистресом – на заняттях з ліплення можна зустріти і школярів, і топових менеджерів міжнародних компаній.

Пластилін – творча іграшка й антистрес

Яскравий, зручний і м'який пластилін – це відмінна розвиваюча іграшка для дітей будь-якого віку. Він не липне до рук та поверхонь, з нього можна зробити що завгодно, і такий матеріал викликає цікавість навіть у дорослих, тому в Україні на майстер-класи з ліплення та «малювання» пластиліном діти ходять разом з батьками.

Сеанси антистресу організовують для своїх співробітників і керівники компаній, які справедливо вважають цю справу корисною. Пластилін став простою, доступною альтернативою гончарній справі, що також ефективно розвантажує психіку, впорядковує думки, розслаблює.

На попит швидко реагують виробники, пропонуючи безліч цікавих наборів для творчості. Асортимент можна оцінити в інтернет-магазині Панама: https://panama.ua/categorys/165845/. Він вражає різноманіттям форм, кольорів, текстур. Такі набори купують розвивальні центри, дитячі садочки, школи.

Ліплення в школі – це може бути цікаво!

Уроки творчості користуються незмінним успіхом у школярів. Гіперактивні діти мають змогу трохи заспокоїтися, зосередитися на ручній праці, а чутливі учні під час таких занять у затишній атмосфері розслабитися. Щоб заняття були цікавими, потрібно навчити дітей правильній техніці ліплення. Всі роботи виконуються поетапно: відривання невеликих шматочків маси, скачування кульок, розмазування (для картин).

Ліплення – це:

  • розвиток дрібної моторики;
  • поширення уявлення про навколишній світ;
  • розвиток просторового мислення і творчих здібностей, художнього смаку;
  • атмосфера релаксу, творче задоволення.

При створенні рельєфних інсталяцій слід чітко дотримуватися методики ліплення. Тому серед відвідувачів майстер-класів багато вихователів, вчителів початкової школи.

Який вибрати майстер-клас? Багато цікавого матеріалу вже є в інтернеті. Техніку виконання, якісь лайфхаки можна засвоїти , переглядаючи відео в YouTube. Якщо ж є можливість відвідати заняття очно, краще нею скористатись, оскільки такі уроки надихають на творчість: натхнення дарує сама атмосфера, де за годину з’являються неймовірні картини, колоритні герої з казок та мультсеріалів.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Сидоров. 12.09.2021 06:49
Бум на такі майстер кляси , на мою думку,
свідчить про низьку потребу суспільства у прагненні до гарного. Це свідоме обдурення людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Пластилин и конфетка 11.09.2021 18:33
Можно ли сделать из пластилина конфетку, если его очень долго мять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100