реклама

реклама

90000

Занадто часте миття рук, використання антисептиків, регулярний контакт з засобами побутової хімії негативно впливає на стан шкіри

Занадто часте миття рук, використання антисептиків, регулярний контакт з засобами побутової хімії негативно впливає на стан шкіри. Навіть ті, хто мало користується косметикою, обов'язково мають у своїй домашній колекції крем для рук. На сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP https://makeup.com.ua/ua/ цей продукт представлений у таких формах:

  • Захисний. Захищає від температурних перепадів і обвітрювання, оберігає покриви від пересихання, а також знижує негативний вплив на шкіру засобів побутової хімії. У рецептуру включається віск або силікон, а також сонцезахисні фільтри. Професійні варіанти часто мають досить вузьке призначення. Наприклад, захист від забруднень, нейтралізація негативного впливу певних хімічних речовин.
  • Поживний. Призначений для сухих покривів, а також розгладжує рельєф, підвищує еластичність і пружність. Відрізняється щільною текстурою й порівняно невеликим вмістом води (приблизно 20-30%). У перелік ефективних компонентів входять вітаміни, натуральні олії, жирні кислоти.
  • Зволожувальний. Його дія спрямована на те, щоб наситити покриви вологою й перешкоджати її втратам. Основою формули часто служать гліцерин і гіалуронова кислота, а також присутні рослинні екстракти, сечовина, вітаміни. Рекомендується використовувати такий крем у теплу пору року.
  • Для відновлення структури покривів. Ключове завдання – швидко усунути сухість й пом'якшити огрубілі ділянки. Такий засіб також зволожує, живить, заспокоює. Формули відрізняються різноманітністю, але у переліку основних інгредієнтів – алантоїн, пантенол, гіалуронова кислота, натуральні олії.
  • Антивіковий. Бореться з різними ознаками старіння (зморшки, втрата пружності та еластичності, вікова пігментація). Такі засоби зазвичай не дають швидкого результату, а діють поступово. Тому перші позитивні зміни будуть помітні після 3-4 тижнів регулярного нанесення.
  • Лікувальний. Належить до аптечної косметики. Такі продукти загоюють дрібні пошкодження й тріщини, знімають запалення й біль у суглобах, усувають наслідки опіків.
  • Крем-рукавички. Має щільну, маслянисту текстуру, що утворює на шкірі відчутну плівку й діє як маска. Його можна використовувати у ранкові та вечірні години. Зазвичай живить, захищає від негативних зовнішніх факторів, розгладжує рельєф. Серед додаткових можливостей – антивікова дія, нормалізація водного балансу, пом'якшення огрубілих ділянок. Попри незвичну назву, продукт представлений у традиційному форматі й упакований у туби.

Використання крему для рук – це обов'язковий етап повсякденного догляду за шкірою. При підборі цього засобу враховуємо проблеми, які належить вирішити, а також вікові рекомендації виробника.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Слуги наріда 12.09.2021 08:53
А клей для рук там тоже есть? Чтобы при малейшем контакте деньги ещё лучше к ним прилипали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100