реклама

реклама

Продати об'єкти комунальної власності, які не працюють, але потребують суттєвих вкладень із бюджету. Таку пропозицію хоче винести на розгляд сесії обласної ради фракція «ЧЕРКАЩАН».

DSC_0886  

За відповідне рішення проголосували на засіданні Ради обласної організації партії.

Спікери зауважили, що станом на сьогодні на балансі Черкаської обласної ради є низка комунальних закладів, які перетворились на додатковий тягар для бюджету. Переважно вони функціонують, але почасти перетворились на майнові об’єкти, які не провадять діяльності, проте вимагають суттєвих капіталовкладень для їх підтримання в робочому стані.

Крім того, у партії вважають, що через такі об'єкти  окремі депутати лобіюють інтереси бізнесово-економічних груп та використовують їх для популістських та маніпулятивних заяв.

«У зв’язку з цим, прийнято рішення ініціювати винесення на сесію обласної ради питання щодо продажу таких об'єктів. Зробити це варто в першу чергу задля економії бюджетних коштів та уникнення спекуляцій. Ми переконані, що у приватних руках такі об’єкти при професійному підході можуть бути перетворені на прибуткові. А це, відповідно, інвестиції та у перспективі - можливості для суттєвих надходжень у бюджет області та територіальних громад. А це допоможе у вирішенні наболілих питань. Наприклад, придбати для обласного онкодиспансеру лінійний прискорювач, стосовно якого нещодавно точилися суперечки», - зазначив член Ради обласної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Анатолій Підгорний.

Також «ЧЕРКАЩАНИ» наполягають, що продаж такого майна має відбуватись виключно через прозорі аукціони без будь-яких обмежень до участі в них.

Про це інформує пресслужба партії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Карася 07.10.2021 19:03
Вместе с теплокомуненерг о продайте.Полностью совпадает с предложениями так называемых черкащан,являет ся тягарем для городского бюджета,не проводит дияльнисть(тупо перепродает тепловую энергию тец горожанам),и т.д.Люди скажут спасибо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Віктор 07.10.2021 15:43
"Черкащани" його не наживали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100