реклама

реклама

Як оформити кредит за один день із низькою процентною ставкою?

Великий термін розгляду заявок на кредит у банківських установах – одна з головних проблем, з якою стикається позичальник, який потребує фінансової підтримки. Ще один нюанс – це відсоткова ставка, яка може бути різною залежно від кредитного продукту. Потрібні гроші терміново? Можна взяти мікропозику в МФО, але доведеться переплачувати дуже великі відсотки, до того ж, розмір таких кредитів зазвичай не перевищує 10 000 грн.

На сьогоднішній день, кредит під заставу нерухомості є найоптимальнішим і найвигіднішим варіантом для швидкого отримання грошей. Розглянемо це питання більш детально.

565656

Чому банк так довго розглядає заявку на кредит?

Перед тим як схвалити кредит, банк проводить багатоетапну перевірку, використовуючи всю доступну інформацію про клієнта:

  1. Перевірка основних параметрів кредитоспроможності – розмір офіційного доходу, вік, сімейний стан, наявність неповнолітніх дітей, достовірність документів та інше;
  2. Запит у бюро кредитних історій – оцінка кредитного рейтингу клієнта виходячи з минулих кредитів;
  3. Перевірка клієнта службою безпеки – банки мають доступ до різних інформаційних баз, вони можуть перевірити наявність судимості чи причетність до судових процесів, скласти загальний портрет позичальника.

Термін розгляду заявок може змінюватись від 2-х до 14-ти банківських днів, все залежить від обраного кредитного продукту, регламенту банку, наявності або відсутності проблем із документами у позичальника. На швидкість, звичайно ж, впливає і обсяг заявок, що надходять до банку.

Найвигідніша альтернатива банківському кредитуванню?

Співпраця з приватними, небанківськими фінансовими установами – варіант, який на 99% гарантує отримання грошових коштів у найкоротші терміни. За останні роки особливої ​​популярності набули мікрокредитні фінансові організації (МФО) – компанії, які видають необхідну суму лише за 10-15 хвилин під 0,01%. На офіційних сайтах МФО можна навіть отримати невелику суму в борг онлайн на карту, надавши лише дані паспорта та ІПН.

Співпраця з МФО далеко не така вигідна, як може здатися на перший погляд, чому?

●        Невелика сума (як правило, до 50 000 грн) – дозволить Вам вирішити незначні побутові завдання;

●        Короткий термін кредитування зазвичай до 30 днів;

●        Плаваюча відсоткова ставка - головна відмінна риса МФО, але як правило 0,01% вже через 2-3 дні змінюється на 1,5% на день, і ви переплачуєте на 50% більше за 1 місяць;

●        Інші підводні камені в договорах – наприклад, велика комісія при достроковому погашенні або щоденна пеня за прострочення.

Кредит під заставу нерухомості в небанківській фінустанові - більш розумний спосіб отримати необхідну суму в найкоротші терміни. Кількість компаній, що пропонують такий кредитний продукт невелика, але в Києві та інших обласних центрах України можна отримати кредит під заставу нерухомості всього за 1-2 дні.

565656

Чим кредит під заставу нерухомості вигідніший за інші способи кредитування?

Кредит під заставу нерухомості в Україні можна оформити лише за один день, а здебільшого весь процес займає всього 2-3 години. Виділимо позитивні сторони цього кредитного продукту:

●        Нижча та фіксована процентна ставка;

●        Мінімальний пакет документів: лише паспорт, код та документи на нерухомість;

●        Сума кредиту значно більша, ніж можуть запропонувати банки або МФО, і залежить від вартості заставного об'єкта;

●        Мета заставного кредиту немає значення для кредитора;

●        Кредит під заставу нерухомості можна взяти готівкою у будь-якій валюті.

Оформити терміновий кредит готівкою під заставу нерухомості під 1,5% на місяць можна у «Банкнота». Ця компанія має більш ніж 8 років досвіду в терміновому заставному кредитуванні та репутацію надійного кредитора серед своїх клієнтів. Дізнатися більше про кредитування під заставу нерухомості можна на сайті «Банкнота» або в офісі компанії в Києві.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100