реклама

реклама

Одяг — одна з базових потреб нашого життя. Ми купуємо його, постійно оновлюючи гардероб та наповнюючи набридлі образи новим диханням. Придбати якісний модний одяг і не витратити великих грошей можна, купуючи в інтернет-магазині Dressa. Тут ви зможете знайти все необхідне як для повсякденного, так і для вечірнього образу.

image001

На що звертати увагу при виборі речей?

Перш за все обрана річ повинна вам сподобатися. Якою б модною та трендовою вона не була, якщо вона не відповідає вашому стилю та характеру — краще не витрачати кошти.

Далі слід звертати увагу на такі характеристики, як:

  • матеріал — наразі немає потреби купляти виключно натуральні речі, але 100-відсоткова синтетика теж не найкращий вибір;
  • якість пошиття — дуже важливий критерій, який охоплює і якість безпосередньо швів, і лекал і відповідність зазначеному розміру;
  • розмір — має бути підібраний максимально близько до ваших параметрів, бо великі речі виглядають безглуздо, а маленькі незручні.

Колір може бути будь-який. Зараз немає обмежень щодо відтінків. Але якщо хочете бути наймоднішою, орієнтуйтесь на вибір Pantone. У 2022 році він обрав відтінком сезону Very Peri. Фіолетово-синій колір з червоним підтоном використовується в усіх елементах жіночого гардероба.

Як купляти речі в інтернеті без ризиків?

Речі на dressa.com.ua мають неперевершений вигляд та гарну якість. В житті вони виглядають, як на фото. Отже, обравши певний варіант, ви гарантовано отримаєте те, що замовляли.

Не повинно бути проблем і з розмірами. У картку кожної моделі занесені реальні заміри, щоб ви могли підібрати відповідний розмір якомога точніше. Якщо ж виникли труднощі, менеджери допоможуть прийняти правильне рішення.

Dressa працює з найкращими компаніями-перевізниками, завдяки чому гарантує швидку доставку по Україні. Якщо річ вам не підійшла, ви можете повернути її. Зверніть увагу, вона не може бути вживаною, всі етикетки та ярлики повинні бути цілими. В такому разі магазин компенсує повну вартість або надішле інший розмір.

Оновлюйте гардероб з Dressa. Виглядайте бездоганно.

* Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100