images Директор КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась у коментарі "Прочерку" каже, що коли йде повітряна тривога, то за правилами безпечної експлуатації технологічного обладнання підприємство зобов’язане вимкнути газ. І відповідно на період повітряної тривоги котли зупиняються. І коли повітряні тривоги часто, може бути певне падіння температури і може пропадати гаряча вода. Керівник підприємства пояснює це тим людям, які зараз скаржаться на нижчу температуру води.

– Коли повітряна тривога, ми зобов’язані зупинити котли, бо вони небезпечні. Оце люди повинні чітко розуміти. Водночас, теплопостачання нами забезпечене, – зазначив Павло Карась.

Також керівник підприємства сказав, що на підприємстві створений підрозділ тероборони, що забезпечує охорону «Черкаситеплокомуненерго».

– Ми отримуємо всі засоби і будемо забезпечувати охорону наших об’єктів. Окрема звернення до мародерів. Якщо у когось буде бажання вчинити протизаконні дії, то знайте, що дана команда стріляти на ураження. Об’єкти охороняються зі зброєю. І тим, хто захоче щось грабувати, треба розуміти, що охорона буде працювати на ураження! – сказав Павло Карась.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Ірина 01.03.2022 00:03
Хрещатик 180. З 24 лютого вимкнено гарячу воду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Ірина 28.02.2022 23:57
Чому на Хрещатик 180 з 24 числа неиає гарячої води?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100