Під час святкування 934-річниці від дня народження Канева голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб вручив сертифікати на власне житло двом канівчанам.

Квартиру отримала Наталія Капустян, інвалід з дитинства 1 групи, майстер декоративно-прикладного мистецтва, яка вже організувала 5 власних виставок. Крім того, Наталія Іванівна – двохкратна чемпіонка України з кульової стрільби.

Квартиру також отримав і Петро Редька – інвалід 1 групи Великої Вітчизняної війни, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

За словами очільника області, вручення квартир цим поважним людям – ще одне свідчення того, що розвиток Канева і турбота про його жителів не залишається поза увагою Президента України, уряду та обласної влади.

– Так, за сприяння Віктора Януковича завершено реконструкцію музею Тараса Шевченка, відбудовано приплав та «Канівську торговицю», яка стала своєрідною візитівкою вашого міста, – сказав очільник області та наголосив на особливій значимості Канева у дні підготовки до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. – До цієї дати буде завершено музей декоративно-прикладного мистецтва, завершені реконструкції верхнього та нижнього парку біля Могили Поета, Успенського собору, запрацює Канівський гуманітарний вищий навчальний заклад.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100