В ефірі програми «Шустер Live» від 14 вересня кандидат по Жашківському округу і керівний партнер «Савік Шустер студії» Павло Єлізаров був представлений як ведучий нової програми, яка зніматиметься в межах округу під вибори.

– Чи реально чесно виграти вибори в одномандатному окрузі? – запитав під час програми Савік Шустер у Павла Єлізарова, попередньо висловивши сподівання, що той переможе на окрузі…

У відповідь Павло Єлізаров поділився відкриттями, які він зробив, провівши тиждень на окрузі.

– Є речі, які повторюються від виборів до виборів: це зареєстровані двійники. Тобто під одне прізвище роблять двох людей, щоб розтягнути голоси… Є також кандидати, які за минулий рік задекларували 13 тисяч гривень. Це дохід, отриманий з фонду по безробіттю. А реєстрація кандидата коштує 13 тисяч. Тож це теж зрозумілі кандидати… Зіштовхнулися ми і з тим, що місцеві чиновники працюють на незалежного кандидата. Є незалежний кандидат, що йде сам по собі. При цьому, скажімо, місцеві чиновники забезпечують йому вибори: він стоїть на всіх трибунах, забезпечується його входження у всі установи будь-якої форми власності. По суті, займаються (чиновники, – ред.) передвиборною кампанією. А людина, яка, умовно кажучи, йде від влади, не з’являється в регіоні, її немає на бордах, – захопився розповіддю Павло Єлізаров. – На бордах висить лише незалежний кандидат. У мене питання: який це незалежний кандидат? Це кандидат, якого висунула партія, але соромиться назвати його своїм кандидатом? Чи кандидат соромиться партії? Насправді це дуже цікаве питання.

Потім Павло Єлізаров вирішив пов’язати українські реалії з французькими.

– У Франції сталася звичайна історія. Як з хворої голови на здорову. Спочатку вибрали президента загальним голосуванням, який призначив Кабмін. Кабмін займався чим у Франції? Ми знаємо: гламур, дружини Саркозі, ми обговорювали одяг, ми обговорювали коханок... Після цього загнали економіку в безвихідь. Прийшли соціалісти. Соціалісти поглянули: грошей немає – треба щось забирати. Пішли в 17-й рік: починають забирати, починають проганяти бізнесменів.

Савік Шустер вирішив обірвати промовця і попросив того не перебільшувати.

– Тенденція сьогодні така, так? І в Америці така ж. І Обама веде свою передвиборну кампанію у бік підвищення податків, – заявив Савік Шустер.

На це Павло Єлізаров відреагував, що в нас люди не можуть збагнути, чи вони живуть при соціалізмі, чи при капіталізмі.

– У Америці при капіталізмі є можливість заробляти гроші і забезпечити соціалку. Тобто грошей вистачає і на бізнес, і на соціалку. У нас виходить так, от як у Франції: гроші закінчилися – вирішили забрати в бізнесу. У бізнесу заберуть – через п'ять (років) там буде дірка. Побачимо… – зазначив Павло Єлізаров.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Василь 17.09.2012 18:53
Хтось Жашківського Конюха хоче підставити... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Жахнем Жашків! 17.09.2012 18:24
Цитую Василь Ле:
А право на выдповыдь маютьыншы кандидати по округу? Або Шустер ім виключно ролі акторів-негідників в свому серіалі визначив? Як на це дивіться ЦВК?

А шо, Валєра-ти свого кента Кентавра балакать навчив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Василь Ле 17.09.2012 16:03
А право на выдповыдь маютьыншы кандидати по округу? Або Шустер ім виключно ролі акторів-негідників в свому серіалі визначив? Як на це дивіться ЦВК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100