реклама

реклама

На період воєнного стану невакцинованих черкаських освітян не відсторонюватимуть від роботи.

Вакцинацiя

Про це Суспільному розповів керівник обласного управління освіти і науки обласної військової адміністрації Валерій Данилевський. За словами посадовця, постановою Кабміну від 26 березня скасували поділ на карантинні зони в Україні. Також у документі йдеться про те, що на період воєнного стану не будуть відсторонювати від роботи невакцинованих проти COVID-19 працівників.

«Станом на 29 березня провакциновано 38 833 (98,3%) працівників закладів освіти області. Також дехто з освітян уже тримав бустерну дозу вакцини», – розповів Валерій Данилевський.

Зі слів посадовця, вакцинація працівників закладів освіти наразі триває, пункти щеплень функціонують.

«У зв’язку з тим, що згідно з документом на період дії воєнного стану скасована норма про відсторонення від роботи невакцинованих працівників, Управління освіти і науки Черкаської ОВА зобов’язало керівників закладів і установ освіти скасувати відсторонення нещеплених працівників», – сказав він.

Усього в області відсторонили до введення в дію зазначеної постанови 136 осіб, пояснив посадовець. Із них у дитячих садочках – 25, у школах – 71, позашкільної – 9, закладах професійної (професійно-технічної) освіти – 4, фахової передвищої освіти – 13, вищої освіти – 14.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100