Сьогодні черкаські опозиціонери розповідали журналістам про палки, які вставляють у їх воза конкуренти на округах. Зокрема, кандидат по Канівському округу Леонід Даценко розповів про цікаву методику так званих соцопитувань на окрузі.


– Певні особи ходять від хати до хати і запитують: за кого голосуватимете? При слові «Даценко», дивуються: «Оце ми обійшли 200 хат і ви перші, хто назвали Даценка! Ви оце одна людина, яка хоче проголосувати за Даценка, то ви ж задумайтеся…» Зрозуміло, що психологічно людині стає некомфортно. Жорсткіша методика: група так званих соціологів, почувши моє прізвище від людей, запевняє, що насправді Даценко вже давно продався, бо отримав квартиру і гроші. Тож, мовляв, Даценко через день-два буде зніматися, а вам треба визначитися, за кого іншого голосувати, – обурено розповів Леонід Даценко. – Також масово по селах округу стали розклеювати листівки, що єдиним кандидатом від опозиції є Сергій Міщенко. Дійсно є такий кандидат, але він балотується в Бориспільському районі. Однак, коли приїжджаю у те село, де розклеєні листівки, люди починають дивуватися: «Та ви вже нас заплутали, хто ж з вас єдиний кандидат!» Отже, нині виборців хочуть заплутати. Але я запевняю: Даценко йтиме до кінця! Він не зніматиме свою кандидатуру і не продасться!

– Дійсно, сьогодні владою фактично дискредитується соціологія як наука, тому що агітація відбувається під виглядом соціології, – зазначив віце-спікер парламенту Микола Томенко.

Микола Володимирович зауважив, що днями на замовлення об’єднаної опозиції, на всіх округах проведено дослідження електоральних настроїв на Черкащині. Хто проводив дослідження нардеп поки не розкриває, але каже, що це «одне із дуже відомих і авторитетних організацій, що працює у галузі соціальних досліджень». Зібрані анкети поки що опрацьовують, але Микола Томенко запевнив, що опозиційні кандидати лідирують по округах.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Андрій Васильович 18.09.2012 16:50
Так і хочеться звернутися до влади: якщо ви такі впевнені у своїй позиції, цього ж так боїтеся вести чести боротьбу з опозицією. Щодо місцевих провладних кандидатів, то питання до теми: навіщо ж хаяти Греся, Булатецького, Даценка ті інших та ті ж самі бігборди псувати, що "кишка тонка" зійтися один на один. Здається, ви вже загралися у ці свої ігри... Думаєте, ці маніпуляції забезпечать вам перемогу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ужасть 18.09.2012 11:33
Опозиция растет...на столе уже!!! цивилизованые стаканы для воды, а не поллитровые одноразовые пивные бокалы :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Анюта 17.09.2012 20:08
Даценко переможе! Таким місце в Раді. А "ходаки" - це технології Губського, бо рейтинг у нього не дивлячись на підкупи, не великий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Правдоруб 17.09.2012 18:49
Краще б вони розповіли скільки взагалі виборців знають про даценка. Реально губський підмяв округ і шансів щось змінити для опозиціі залишається все меньше і меньше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100