реклама

реклама

Людина – істота соціальна, а відтак постійно будує відносини з іншими особами. Дуже важливо, щоб ці відносини були міцними та здоровим, особливо, коли мова йде про рідних, близьких, друзів. Саме цьому й навчали кам’янську молодь на 3-денному тренінгу в межах освітнього проєкту «(Не) дрібниці у стосунках».

Даний тренінговий курс здійснюється за підтримки Фонду народонаселення ООН в Україні та Британської Ради в Україні. У Кам’янській громаді проєкт реалізований громадською організацією «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» у партнерстві з компанією  Scatec Ukraine (ТОВ «Чиста Енергія – 2011»).

photo_2022-04-15_14-58-57

Упродовж 3-х днів учасники вчилися будувати здорові стосунки, виявляти токсичні ознаки у стосунках, поглибили знання про домашнє насильство, його протидію, а також ознайомилася із першими результатами соціологічного дослідження учнівської молоді Кам'янської громади стосовно цієї тематики. Спікерами проєкту стали голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антон Юрченко і фахівчиня зі зв’язків з громадскістю ТОВ «Чиста Енергія – 2011» Ольга Бойчук, які попередньо пройшли навчання у Києві.

Окрім базового тренінгу був проведений також 1-денний тренінг для молоді села Телепине (Кам’янська громада).

photo_2022-04-15_15-03-56

Загалом, цей курс пройшли 18 осіб віком від 12 до 25 років. Окрім нових знань кожен учасник був нагороджений сертифікатом, пам'ятним браслетом та солодощами.

Війна сьогодні яскраво демонструє на скільки важливо зберегти гарні відносини, особливо з рідними. Ми щиро віримо, що отримані знання допоможуть нашій молоді збудувати міцні та здорові стосунки.

photo_2022-04-07_17-45-42

Все буде Україна!

Рада ГО "Молодіжне об'єднання Нове покоління Кам'янщини"

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Перехожий 19.04.2022 15:07
Нині більш актуальні тренінги із стрілецькою зброєю та з тактичної медицини. А цей молодик на військовому обліку стоїть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100