реклама

реклама

Співробітники Бюро економічної безпеки України на підставі матеріалів, які надійшли від Управління Північного офісу Державної аудиторської служби України у Черкаській області розпочали кримінальне провадження стосовно факту розтрати бюджетних коштів.

Детективи Бюро встановили, що службові особи одного з департаментів Черкаської міської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, у період з 2018 по 2021 роки, безпідставно здійснили розтрату бюджетних коштів у сумі понад 2,8 млн гривень, що становить особливо великий розмір.

Наразі, в межах досудового розслідування кримінального провадження, проводиться збір доказів з метою притягнення до відповідальності винних осіб.

Нагадаємо, що нещодавно співробітники Бюро економічної безпеки України упередили розтрату 1,8 млн гривень бюджетних коштів, які один з департаментів міської ради Дніпропетровської області планував витратити на закупівлю рекламних та маркетингових послуг. Розтрату коштів упереджено. Про це інформують в бюро економічної безпеки України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Супер БЕБ 20.05.2022 13:34
:D :lol: Хахаха
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Андрій 20.05.2022 09:32
Перевірте ,ще Звенигородка,бу дь ласка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100