реклама

реклама

63-річна Анна Жук біля своєї 9-поверхівки в Черкасах облаштувала квітник. Почепила прикраси із пластикових пляшок, іграшки. Із березового пня зробила гриб, пише «Газета по-українськи».

– Два роки тому підійшла до будинку й думаю: «Ну чого в нас так погано?». Узяла ножівку й пообрізала на деревах сухі гілки. Перекопала землю, сусіди позносили насіння квітів. А хто й розсаду давав. Якось виносила сміття й бачу на контейнері купу білих пляшок з-під молока. Думаю, з них же вийдуть чудові дзвоники. Син зварив із пруття каркас, пофарбувала в зелений колір. Верхню частину пляшок відрізала впоперек зигзагом. До синіх кришок прив'язала дріт і причепила до каркаса «стебла». Бувають випадки, що хтось відкрутить, мабуть, щоб подивитися, як зроблено. Та я на другий день вішаю новий, – каже Анна Юріївна. – А там поставила діда з соломи. Він із ринку йде і хрюшу несе.

На старих будівельних касках черкащанка намалювала комах-сонечок. На березовий пень одягла абажур від світильника. На два інші почепила старі миски та розфарбувала «під мухомор».

Старі автомобільні шини розписала різними барвами. Зверху припасувала ручки – вийшли кошики з квітами.

– Із тими колесами був випадок. Іду на ринок, дивлюся – колесо лежить нічиє. То я його покотила додому. А мене люди питають: «Ти що, хвора?» А я: «Можете вважати, що так». Але хочу навести біля будинку красу. Тепер усі задивляються на це. Раніше наші курці викидали з вікон недопалки, то я з ними боролася. Зараз чисто. А тепер й інші сусіди облаштовують потихеньку території біля під'їздів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100