реклама

реклама

«Сади Перемоги» ˗ Всеукраїнська ініціатива, яка спрямована на ефективне використання всіх доступних земельних ділянок для вирощування продуктів харчування, аби не допустити продовольчої кризи в Україні.

Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію Канівської міської ради.

630_360_1648735754-243

Мільйони українців мають дачі та городи, ба більше ˗ балкони й прибудинкові ділянки, які сьогодні можуть стати зброєю проти окупанта. Адже нині росія цілеспрямовано перешкоджає посівній кампанії, руйнує підприємства, краде запаси їжі і паливо, знищує нашу сільськогосподарську техніку. Окупанти блокують українські порти та мінують поля. Вони розглядають голод як свою зброю.

Тож кожен з нас має посадити свій Сад Перемоги!  Наше завдання ˗ прогодувати свої родини, підтримати українців на тимчасово окупованих територіях, вимушених переселенців та всіх, хто захищає нас сьогодні на фронті!

Долучайтесь до ініціативи ˗ вдаримо врожаєм по окупанту! Про власні здобутки у створенні Садів Перемоги можна розповідати на сторінках у соцмережах, використовуючи хештеги #VictoryGardensUA, #СадиПеремоги, #СадиДляПеремоги, #ГородніВійська.

Сади Перемоги:

сайт https://sadyperemohy.org/

Facebook: https://www.facebook.com/SadyPeremohy

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100