реклама

реклама

Українська армія у найближчий тиждень-півтора отримає нову порцію західної військової допомоги, яка може змінити перебіг бойових дій на Донбасі та інших важливих напрямках.

6295344314b05

Про це розповів ексглава Служби зовнішньої розвідки, уродженець Звенигородщини Микола Маломуж в ефірі проєкту FREEDOM на Youtube-каналі «Україна 24», пише «Сьогодні».

«Ми постачаємо нові резерви, вже вони надходять буквально останніми днями. І найновіша техніка. Вона ще не вся надійшла, але найближчого тижня-півтора зі США, Великої Британії, країн Європи надходитиме. Особливо важливо – це ракетні засоби, які були під сумнівом... Як "Ураган", наприклад, "Смерч" – такого роду ми матимемо засоби», – заявив Маломуж.

Ексрозвідник зазначив, що українська армія отримає можливість вражати будь-які цілі:

«Біля Сєверодонецька, Краматорська, Лисичанська, за всіма напрямками трас, які вони зараз намагаються перекривати, за іншими напрямками – Херсонський, Харківський, де ми можемо вражати всю систему далекобійної артилерії, всі ракетні засоби – і "Смерчі", і "Урагани", та інші потужні системи, які працюють по наших військах і знищують наші міста. Тут ми можемо завдавати найпотужніших ударів, їх знищувати, а після цього проводити дуже потужні контратаки або тактичні наступальні операції».

На думку Маломужа, внаслідок перелому у бойових діях зможуть проявити свою силу українські спецпідрозділи.

«Це сили швидкого реагування. Це може бути Сєверодонецьк, Донецький напрямок, Херсонський напрямок, Ізюмський напрямок. Нині саме той пік, коли можуть дати, по-перше, дуже потужну відсіч ворогові, з іншого боку – дати привід, щоб ми розпочали наступальні операції», – заявив він.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Серожа 04.06.2022 22:26
Як уже це все дiстало....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Сашко Гармата 04.06.2022 06:51
Марення, напівфантастика , брехня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Отож 01.06.2022 11:22
Дай БОЖЕ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100