реклама
Sucurity Police

реклама

Наркозно-дихальний апарат Dräger Atlan A350 отримав Черкаський обласний онкологічний диспансер у подарунок від Німецької університетської клініки федеральної землі Шлезвіг-Гольштайн (UKSH Universitätsklinikum Schleswig-Holstein).

FB_IMG_1653891961077_0

Про це з посиланням на онкодиспансер інформує виконавчий апарат обласної ради.

Новітнє обладнання має широкий спектр функцій, які допомагають зробити процес анестезії безпечнішим для пацієнтів і клінічного персоналу.

До слова, це найсучасніше обладнання в арсеналі операційного блоку онкодиспансеру. Робочу станцію можна налаштувати відповідно до конкретних потреб, адже медики виконують широкий комплекс хірургічних операцій онкологічним хворим.

Ця станція також адаптована до засобів для інгаляційного наркозу, зареєстрованих в Україні, з якими працюють наші лікарі.

Обладнання можна використовувати для дорослих і дітей, воно суттєво розширює можливості для надання якісної допомоги пацієнтам.

– Вже кілька років поспіль ця Німецька клініка підтримує розвиток медицини в Україні. Колектив КНП "Черкаський обласний онкологічний диспансер Черкаської обласної ради" висловлює щиру подяку проф. д-ру Єнсу Шольцу (Prof. Dr. med. Jens Scholz) , д-ру Григорію Лапшину (Hryhoriy Lapshyn) та всім лікарям клініки за допомогу нашому закладу та побажання успіхів у їхній подальшій роботі, - додають в обласному онкодиспансері.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100