реклама

реклама

Громадська організація “Справедливість і честь” підготувала безкоштовні розваги та частування для маленьких мешканців міста та тимчасово переміщених осіб з сім’ями. Захід відбувся 1 червня, в міжнародний День захисту дітей, у сквері імені Василя Симоненка.

image

Серед запропонованих розваг для дітей були вагончик з чизбургерами, апарати з солодкою ватою, батут, морозиво, столи з розмальовками, аніматори. Частували дітей безкоштовно, роздали підгузків та дитяче харчування сім’ям, які потребували допомоги. Для безпечного проведення свята були залучені правоохоронні органи.

Про важливість подібного заходу у цей нелегкий час розповіла черкащанка, яка завітала зі своєю сім’єю на акцію, Юлія Клімова.

– Для дітей такі свята важливі, бо вони не мають бачити та чути ці жахи війни. Ми маємо потурбуватися щоб вони залишатися дітьми та відчувати що у них є дитинство.

image(1)

Волонтери подбали і про музикальний супровід на заході. Один з організаторів, Віталій Радченко, зазначає:

– Не дивлячись на те, що в нашій країні триває страшна війна, ми не можемо без уваги залишити наших діточок і забрати у них дитинство, не маємо на це ніякого морального права, тому сьогодні ми організували благодійну акцію для нашого молодого покоління, – зазначив Віталій.

Анастасія Щетініна

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100